Libnet.ro
UNICEF

22:45

VIDEO FOTO Cainii albastri din Mumbai: Autoritatile au inchis o fabrica ce deversa chimicale in raul local

Hotnews Hotnews,
 VIDEO FOTO Cainii albastri din Mumbai: Autoritatile au inchis o fabrica ce deversa chimicale in raul local

Autoritatile din Mumbai au inchis o fabrica dupa ce aceasta a fost acuzata ca arunca in raul local reziduuri si coloranti, ceea ce a facut ca 11 caini sa devina albastri, scrie The Guardian. continuă pe Hotnews

VIDEO + FOTO. Un supermarket din Germania a scos toate produsele importate de pe rafturi. Ce s-a intamplat

Intr-unul din magazinele lantului de supermarketuri Edeka din Hamburg, rafturile au fost golite pentru a celebra provenienta diversa a produselor si pentru a arata cat de goale ar fi magazinele fara aceste importuri.

Nivelul poluarii depaseste orice limite! Cainii din Mumbai au devenit, peste noapte, albastri! (VIDEO)

Stare de alerta in Mumbai. Saptamana trecuta, cainii maidanezi au capatat o culoare albastruie din cauza poluarii. ONG-urile atrag atentia ca o deversare de substante toxice in.

VIDEO+FOTO. O manifestatie a extremei drepte este anuntata la Boston. Un grup rival demonstreaza in centrul orasului. Autoritatile incearca sa previna violentele, la o saptamana dupa incidentele de la Charlottesville

Mii de oameni care se declara impotriva rasismului au pornit in mars, sambata, pe strazile din Boston, drept raspuns la mitingul anuntat, in acelasi oras, de militantii de extrema dreapta.

VIDEO+FOTO. Jihadistul marocan de 22 de ani, care a provocat moartea a 13 oameni in Barcelona, a fost impuscat

Principalul suspect al atacului terorist de la Barcelona, soferul furgonetei care a intrat in multime, a fost gasit de politia din Catalonia si impuscat mortal.

Incendiu de vegetatie in Delta Vacaresti! Pompierii au intervenit de urgenta (VIDEO, FOTO)

Incendiu de vegetatie, sambata, in Delta Vacaresti din Capitala. Doua autospeciale de stingere actioneaza pentru eliminarea focului, informeaza ISU Bucuresti-Ilfov. Incendiul se intinde.

Sydney: Cinci raniti, inclusiv un bebelus, dupa ce o masina a intrat in multime (VIDEO, FOTO)

Cel putin cinci oameni au fost raniti, inclusiv un bebelus, dupa ce o masina a intrat intr-un grup de trecatori, pe o strada aglomerata din Sydney, Australia. O femeie se afla in stare grava, p.

FOTO. Marea Eclipsa din 2017, asa cum s-a vazut de pe teritoriul Statelor Unite. Urmatorul fenomen similar va fi in anul 2024

Administratia Nationala pentru Spatiu NASA) din Statele Unite a postat pe Internet seria celor mai reusite fotografii realizate asupra Marii Eclipse Americane, asa cum s-a vazut ea pe teritoriul SUA.

VIDEO LIVE Marea Eclipsa din SUA este primul fenomen de acest tip din ultimul secol. Da click pentru a o urmari in direct!

Locuitorii din America de Nord si America Centrala asteapta cu nerabdare prima eclipsa totala de Soare care este vizibila din tarile lor in ultimii 99 de ani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )