Libnet.ro
UNICEF

22:31

VIDEO FOTO Katy Perry, Justin Bieber, Green Day si Eminem, printre castigatorii galei EMA 2013

Adevărul Adevărul,
VIDEO FOTO Katy Perry, Justin Bieber, Green Day si Eminem, printre castigatorii galei EMA 2013

Gala European Music Awards 2013 a debutat duminica seara in Amsterdam intr-o explozie de lumini si aplauze, prilejuite de intrarea pe scena a cantaretei Lady Gaga. Evenimentul MTV a adus pe scena si o reuniune speciala a trupei NSYNC, alaturi de Justin Timberlake. continuă pe Adevărul

Katy Perry, Justin Bieber, Green Day si Eminem, printre castigatorii galei EMA 2013

Gala Premiilor European Music Awards 2013 a debutat duminica seara in Amsterdam intr-o explozie de lumini si aplauze, prilejuite de intrarea pe scena a cantaretei Lady Gaga. Evenimentul MTV anunta si o reuniune speciala a trupei NSYNC cu Justin Timberlake.

Justin Bieber continua seria Music Mondays cu o noua piesa All Bad! Vezi coperta si asculta piesa aici!

Este luni, este momentul pentru o noua piesa marca Justin Bieber! Ziua de 11 noiembrie ne face cunostinta cu cel de-al saselea single promotional din cadrul seriei Music Mondays, intitulat All Bad, care a fost dezvaluit online in urma cu doar cateva ore. Acum o zi artistul a dezvaluit online si coperta oficiala a acestuia .

Justin Bieber, dat afara dintr-un hotel din Buenos Aires!

Justin Bieber se afla in aceste zile in turneu in America de Sud, iar fanii de aici se autointituleaza Bieliebers si sunt gata de orice pentru a fi aproape de idolul lor. La Buenos Aires, Justin Bieber si echipa lui au fost dati afara din celebrul Hotel Faena, asta dupa ce hoardele de fani n-au putut fi tinute sub control. Mai mult, niciun alt hotel din zona n-a vrut sa-l primeasca pe artist.

Justin Bieber, urmarit de ghinion: acuzat oficial de vandalism si dat afara dintr-un hotel din Buenos Aires

Cantaretul canadian Justin Bieber a fost acuzat in mod oficial de vandalism, dupa ce a fost surprins in timp ce desena un graffiti pe zidul unui hotel important din Rio de Janeiro, dupa cum informeaza contactmusic. com. in plus, cantaretul a fost dat afara dintr-un hotel din Buenos Aires din cauza fanilor Belibers.

Justin Bieber, acuzat oficial de vandalism, dupa ce a vopsit cu un spray o cladire in Brazilia

Justin Bieber a fost acuzat in mod oficial de vandalism, dupa ce a vopsit cu un spray o cladire din Brazilia. Dupa o ancheta care a durat trei zile, autoritatile locale l-au pus oficial sub acuzare pe artistul i.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )