Libnet.ro
UNICEF

14:45

VIDEO FOTO Prima imagine cu aeronava n care se afla fotbalistul Emiliano Sala - Anchetatorii au gasit un cadavru

Hotnews Hotnews,
 VIDEO FOTO Prima imagine cu aeronava n care se afla fotbalistul Emiliano Sala - Anchetatorii au gasit un cadavru

AAIB Air Accidents Investigation Branch) a facut publica o prima imagine cu aeronava in care se afla fotbalistul Emiliano Sala, aceasta fiind descoperita la aproximativ 63 de metri sub apa epava se afla pe fundul Canalului Manecii). Un cadavru a fost gasit in epava avionului, dupa cum informeaza AFP. continuă pe Hotnews

Un cadavru a fost gasit in epava avionului prabusit in ocean, in care se afla fotbalistul Sala: Statea pe scaun

Echipa care investigheaza prabusirea avionului in care se afla fotbalistul Emiliano Sala a anuntat ca in interiorul epavei gasite pe fundul Canalului Manecii a fost identificat primul cadavru. Imaginea data.

Epava avionului in care se afla fotbalistul Sala a fost gasita in Canalul Manecii

Epava avionului in care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala si pilotul David Ibbotson a fost gasita, duminica, pe fundul Canalului Manecii, informeaza lequipe. fr.

Emiliano Sala. Anchetatorii au descoperit un corp in avionul prabusit in care se afla fotbalistul VIDEO

Imaginile video au permis reperarea corpului unuia dintre ocupantii epavei avionului care ii transporta pe fotbalistul italo-argentinian Emiliano Sala si pe pilotul David Ibbotson, a anuntat, luni, Biroul de.

A aparut prima imagine cu epava avionului in care se afla Emiliano Sala

Luni, la o zi dupa anuntul gasirii pe fundul Canalului Manecii a epavei avionului Piper Malibu disparut de pe radare in urma cu doua saptamani, a fost data publicitatii si prima imagine cu epava aparatului de zbor.

INCENDIUL de la fabrica de condimente din Alba Iulia NU A FOST STINS pe deplin nici dupa 24 de ore! Imagini APOCALIPTICE de la fata locului (VIDEO, FOTO)

Pompierii inca intervin duminica dimineata pentru a stinge incendiul care a izbucnit sambata, lafabrica de condimente si mixuri alimentare Solina din Alba Iulia. Duminica dimineata, la ora.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2431 seconds )