Libnet.ro
UNICEF

13:15

VIDEO FOTO Proteste fata de OUG 7: Peste 2.000 oameni au manifestat n Capitala. Ei au marsaluit pna la Ministerul Justitiei - Abrogati si plecati!

Hotnews Hotnews,
 VIDEO FOTO Proteste fata de OUG 7: Peste 2.000 oameni au manifestat n Capitala. Ei au marsaluit pna la Ministerul Justitiei - Abrogati si plecati!

Un nou protest fata de Ordonanta data de Tudorel Toader ce modifica iar legile justitiei a avut loc duminica seara in Capitala. Protestatarii s-au adunat mai intai in Piata Victoriei, unde au manifestat pentru retragerea OUG 7 si independenta justitiei, scandand Demisia! sau Abrogati si-apoi plecati!, dar si Magistrati, rezistati!, Kovesi, nu uita, tara e de partea ta! si Romania, stat european. Apoi, manifestantii, al caror numar in punctul maxim a fost in jur de 2. 200, au pornit intr-un mars spre Ministerul Justitiei, pe traseul Victoriei - Romana - Universitate - Unirii - Constitutiei. La Ministerul Justitiei, lumea a scandat: Gargamel, demisia!. VIDEO Proteste si la Sibiu, Cluj si Timisoara. continuă pe Hotnews

VIDEO FOTO Proteste fata de OUG 7: Peste 2.000 oameni au manifestat in Capitala. Ei au marsaluit pana la Ministerul Justitiei - Abrogati si plecati!

Un nou protest fata de Ordonanta data de Tudorel Toader ce modifica iar legile justitiei a avut loc duminica seara in Capitala. Protestatarii s-au adunat mai intai in Piata Victoriei, unde au manifestat pentru retragerea OUG 7 si independenta justitiei, scandand Demisia! sau Abrogati si-apoi plecati!, dar si Magistrati, rezistati!, Kovesi, nu uita, tara e de partea ta! si Romania, stat european. Apoi, manifestantii, al caror numar in punctul maxim a fost in jur de 2. 200, au pornit intr-un mars spre Ministerul Justitiei, pe traseul Victoriei - Romana - Universitate - Unirii - Constitutiei. La Ministerul Justitiei, lumea a scandat: Gargamel, demisia!. VIDEO Proteste si la Sibiu, Cluj si Timisoara.

LIVEVIDEO/TEXT Protest n Capitala fata de OUG 7. Peste 2.000 de manifestanti au pornit n mars din Piata Victoriei spre Ministerul Justitiei. Demisia!, Abrogati si-apoi plecati!

Un nou protest fata de Ordonanta data de Tudorel Toader care modifica legile justitiei are loc duminica seara in Capitala. Protestatarii s-au adunat in Piata Victoriei, unde au manifestat pentru retragerea OUG 7 si independenta justitiei, scandand Demisia! sau Abrogati si-apoi plecati!, iar apoi au pornit in mars spre Ministerul Justitiei. ____________20:52 Coloana de manifestanti ajunge in Piata Unirii si continua spre Ministerul Justitiei. Se scandeaza Justitie, nu coruptie!. 20:36 Lumea a aplaudat in Piata Universitatii gestul actorilor de la TNB care au iesit sa protesteze. Cinste lor, cinste si actorilor!, s-a scandat20:32 Coloana a ajuns la Piata Universitatii. S-a scandat Jos comunismul! si PSD, ciuma rosie!. 20:12 Multimea se apropie de Universitate. Coloana numara circa 2. 200 de persoane, potrivit unei numaratori realizate de reporterul HotNews aflat la fata loculuiVIDEO Proteste si la Sibiu, Cluj si Timisoara.

Proteste anti-OUG 7 in marile orase ale tarii: `Repetenti si infractori nu va vrem conducatori!` (VIDEO)

Romanii au iesit duminica seara in strada, in marile orase, pentru a protesta fata de OUG 7 prin care au fost modificate legile justitiei. La Cluj-Napoca, aproximativ 500 de persoane s-au adunat pe.

VIDEO FOTO Telefoane pliabile, 5G, lumina, culoare si frustrare - Un scurt tur vizual al trgului de tehnologie mobila de la Barcelona

Telefoane pliabile scumpe, promisiuni despre tehnologia 5G, smartphone-uri cu tot mai multe camere si diverse concepte ciudate, precum micul telefon gandit sa te scape de dependenta fata de marele telefon. Cam acestea sunt cateva dintre tendintele de la targul Mobile World Congress care se tine in Barcelona, un oras in care tot mai multi localnici s-au saturat de numarul urias de turisti. in articol puteti vedea cele mai interesante lansari si cateva clipuri cu gadget-uri inedite.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )