Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO FOTO O romanca, pe coperta celei mai importante reviste de moda din Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
VIDEO FOTO O romanca, pe coperta celei mai importante reviste de moda din Marea Britanie

Citiorii publicatiei British Mode Magazine, principala revista de moda din Regatul Unit, sunt intampinati, in aceasta perioada, de frumusetea unei romance, manechin al unei agentii din Buzau. Catalina Mirita apare pe coperta primei editii din 2014 a prestigioasei reviste, tanara fiind aleasa in urma unui casting la care au participat peste 40 de concurente din toata lumea. continuă pe Adevărul

VIDEO O romanca, pe coperta celei mai importante reviste de moda din Marea Britanie

Citiorii publicatiei British Mode Magazine, principala revista de moda din Regatul Unit, sunt intampinati, in aceasta perioada, de frumusetea unei romance, manechin al unei agentii din Buzau. Catalina Mirita apare pe coperta primei editii din 2014 a prestigioasei reviste, tanara fiind aleasa in urma unui casting la care au participat peste 40 de concurente din toata lumea.

FOTO: Craciun intarziat si dotari pentru casa boschetarilor.

In plin centrul Bucurestiului, vis-a vis de Gara de Nord, langa Policlinica Viting si benzinarie se afla un mic teren viran, vesnic in mizerie si degajand mirosuri pestilentiale. Este locul in care isi duc viata de zi cu zi cativa dintre oamenii strazii, printre gunoaie si in tovarasia unei cete de caini, in vazul si vecinatatea miilor de oameni care trec zilnic, aici fiind nu numai in apropierea celei mai importante gari din tara dar si statia de autobuze. Motivul principal, insa, pentru care .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )