Libnet.ro
UNICEF

19:45

VIDEO/FOTOGALERIE Ford, in forma maxima la Detroit Noul Ford GT si Shelby Mustang GT350R

Hotnews Hotnews,
 VIDEO/FOTOGALERIE Ford, in forma maxima la Detroit Noul Ford GT si Shelby Mustang GT350R

Ford are la Salonul Auto de la Detroit doua masini speciale, foarte puternice, prin care isi arata ambtiile de a juca intr-o liga superioara a masinilor sport. Noul Ford GT, unul dintre cele 12 modele sport pe care vrea sa le aiba Ford in gama pana in 2020, va intra in productie spre sfarsitul anului 2016, potrivit companiei. Pe de alta parte, Shelby Mustang GT350R cea mai puternica declinare a modelului Ford Mustang, va incepe sa fie comercializat in acest an. continuă pe Hotnews

VIDEO/FOTOGALERIE Noua Acura NSX, premiera mondiala la Detroit

Honda expune la Salonul Auto de la Detroit noua generatie a masinii sport Acura NSX, cunoscuta si sub numele Honda NSX pentru piata americana. Masina beneficiaza de motor V6 pe benzina amplasat central, cuplat la o cutie de viteze cu dublu ambreiaj si noua trepte.

VIDEO/FOTOGALERIE Test Drive cu noul Opel Corsa - Revolutia vine din interior

Opel Corsa a ajuns la a cincea generatie, asa ca acum puteti sa-i spuneti Corsa E, in spiritul denumirilor date de producatorul auto german modelelor sale pana acum. Cu un interior complet nou si un exterior care aminteste puternic de generatia a patra, Corsa este un exemplu ca revolutia porneste din interior spre exterior si ca nu e neaparat nevoie sa fii primul ca sa fii considerat foarte bun. Am condus noul Opel Corsa in Germania, prin Frankfurt si imprejurimi. Iata primele impresii de la volan.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )