Libnet.ro
UNICEF

21:00

VIDEO Gafa lui Trump: Presedintele american crede ca Finlanda, care gazduieste ntlnirea cu Putin, este membra NATO

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Gafa lui Trump: Presedintele american crede ca Finlanda, care gazduieste ntlnirea cu Putin, este membra NATO

Presedintele american Donald Trump a facut o gafa luni afirmand ca Finlanda este membra NATO si ca a avut o discutie foarte buna cu presedintele finalndez la summitul Aliantei care a avut loc zilele trecute. inaintea intrevederii cu Vladimir Putin, care are loc la Helsinki, Trump a fost primit de gazda, presedintele finlandez Sauli Niinisto. Vorbind despre bunele relatii dintre cele doua state, Trump a spus ca i-a facut placere sa fie alaturi de acesta la summitul NATO. continuă pe Hotnews

VIDEO Gafa a lui Trump: Presedintele american crede ca Finlanda, care gazduieste ntlnirea cu Putin, este membra NATO

Presedintele american Donald Trump a facut o gafa luni afirmand ca Finlanda este membra NATO si ca a avut o discutie foarte buna cu presedintele finalndez la summitul Aliantei care a avut loc zilele trecute. inaintea intrevederii cu Vladimir Putin, care are loc la Helsinki, Trump a fost primit de gazda, presedintele finlandez Sauli Niinisto. Vorbind despre bunele relatii dintre cele doua state, Trump a spus ca i-a facut placere sa fie alaturi de acesta la summitul NATO.

Donald Trump, gafa dupa gafa, la intalnirea cu Regina Elisabeta a II-a: Ce gesturi a facut presedintele american(VIDEO)

Donald Trump a facut gafa dupa gafa la intalnirea cu regina Marii Britanii. Neobisnuit cu eticheta unei case regale, presedintele Statelor Unite a presarat intalnirea cu momente de.

VIDEO. Gafa la parada de Ziua Nationala a Frantei. Doua motociclete s-au ciocnit

Franta a marcat sambata Ziua Caderii Bastiliei cu o parada militara plina de culoare in Paris, prezidata de presedintele Emmanuel Macron. Stand in picioare la bordul unui vehicul militar flancat de motoci.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )