Libnet.ro
UNICEF

17:30

VIDEO + GALERIE FOTO Primaria Capitalei schimba borduri noaptea. Zgomot infernal de la pickhammer in cartierul Titan

România Liberă România Liberă,
VIDEO + GALERIE FOTO Primaria Capitalei schimba borduri noaptea. Zgomot infernal de la pickhammer in cartierul Titan

In toiul noptii, cand locuitorii din cartierul Titan se stransesera pe la casele lor si motaiau pe canapea, tihna le-a fost agresata de un zgomot asurzitor . continuă pe România Liberă

VIDEO Primaria Capitalei a inceput sa delimiteze linia tramvaiului 21 cu garduri, dupa modelul liniei 41

Primaria Capitalei a inceput sa delimiteze linia tramvaiului 21 cu garduri, dupa modelul liniei 41, marti noapte. Gardurile au fost montate deocamdata pe o portiune de cateva sute de metri, intre Doamna Ghica si strada Teiul Doamnei, doar pe o parte. Tramvaiul 21 a avut banda unica si inainte, realizata din opritoare de plastic, dar a fost distrusa de soferii care circulau pe linia tramvaiului desi acest lucru era interzis.

Cozile umilintei la ajutoarele pentru persoanele cu handicap acordate de Primaria Capitalei. Ce documente sunt necesare si unde se depun cererile

Incepand de astazi Primaria Capitalei primeste cereri pentru acordarea unor ajutoare pentru persoanele cu handicap, fapt care a adus mii de persoane la centrele unde se primesc documentele.

UPDATE Ce statui si concerte vrea sa faca Primaria Capitalei pentru a sarbatori 100 de ani de la Marea Unire

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat marti ce evenimente va organiza municipalitatea pentru a sarbatorii 100 de ani de la Marea Unirii. Astfel, Primaria va realiza 4 statui pentru Gen. Berthelot, Regina maria, Ferdinand I si IC Bratianu, dar si mai multe spectacole, expozitii si alte evenimente culturale: Piata Centenarului, Luna Bucurestilor, Ziua Internationala a Iei, Regata Marii Uniri pe Dambovita si Tamisa, 100 DE CANTECE PENTRU 100 DE ANI, Hai sa dam mana cu mana, Romania Dodoloata etc. In plus, primarul general a declarat ca va inaugura un nou parc in Capitala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )