Libnet.ro
UNICEF

18:00

VIDEO La Gomera, propunerea Romaniei pentru o nominalizare la Oscar 2020

Hotnews Hotnews,
 VIDEO La Gomera, propunerea Romaniei pentru o nominalizare la Oscar 2020

La Gomera, filmul regizat de Corneliu Porumboiu, a fost desemnat propunerea Romaniei pentru o nominalizare la categoria Cel mai bun lungmetraj international a premiilor Oscar 2020. continuă pe Hotnews

La Gomera, in regia lui Corneliu Porumboiu, propunerea Romaniei pentru o nominalizare la Oscar 2020

Filmul La Gomera, in regia lui Corneliu Porumboiu, este propunerea Romaniei pentru Cel mai bun lungmetraj international de la Oscar 2020, transmite Agerpres. La Gomera a fost filmat in tara, dar si.

Filmul La Gomera este propunerea Romaniei pentru o nominalizare la Oscar 2020

La Gomera, filmul regizat de Corneliu Porumboiu, a fost desemnat propunerea Romaniei pentru o nominalizare la Oscar 2020 la categoria Cel mai bun lungmetraj international.

Porumboiu, dupa ce La Gomera a fost desemnata propunerea Romaniei pentru o nominalizare la Oscar: Important este sa se implice distribuitorul american

Regizorul Corneliu Porumboiu a declarat intr-un interviu acordat luni News. ro, dupa ce La Gomera a fost desemnata propunerea Romaniei pentru o nominalizare la categoria cel mai bun lungmetraj international a premiilor Oscar 2020, ca a primit vestea bine si ca o mare importanta in parcursul pe care il va avea productia o are implicarea distribuitorului american al filmului.

inca un republican se va confrunta cu Donald Trump in alegerile primare pentru prezidentialele din 2020

Republicanul american Joe Walsh sustine ca va candida in alegerile primare impotriva actualului presedinte american, pentru alegerile prezidentiale din noiembrie 2020, deoarece Donald Trump este un copil. Walsh devine astfel, la ora actuala, al doilea contracandidat al acestuia, scrie Agerpres, citand AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )