Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Google prezinta traseul lui Mos Craciun de azi pana pe 25 decembrie

Adevărul Adevărul,
VIDEO Google prezinta traseul lui Mos Craciun de azi pana pe 25 decembrie

Cei care cred in Mos Craciun il pot urmari cu autorul aplicatiei Google Santa Tracker, a anuntat astazi gigantul online. continuă pe Adevărul

NORAD si Microsoft iti spun unde se afla Mos Craciun in fiecare secunda [+VIDEO]

Daca tot se apropie zilele in care Mos Craciun va pune cadouri sub brad, ar fi si pacat ca niste companii puternice precum Microsoft sa nu faca marketing. Daca nu ma insel, in fiecare an, NORAD North American Erospace Defense Command) urmareste sania lui Mos Craciun cu scopul de a va tine la curent unde se afla in fiecare secunda din ajunul Craciunului. Anul 2013 nu este o exceptie de la regula in a afla unde este Mos Craciun. in [].

Ponta, catre copiii din Mioveni: Sunt obisnuit sa discut cu persoane chiar mai dificile decat Mos Craciun

Premierul Victor Ponta le-a spus, miercuri seara, unor copii din Mioveni, judetul Arges, unde a participat la inaugurarea unui centru cultural-educativ, ca este obisnuit sa discute cu persoane chiar mai dificile decat Mos Craciun, informeaza Mediafax. Seful Executivului a precizat anul acesta asteapta de la Mos Craciun un buget.

Sacul lui Mos Craciun: targ de cadouri la Palatul Copiilor

Palatul National al Copiilor din Bucuresti va gazdui, intre 11 si 15 decembrie, expozitiile de carte si cadouri din cadrul targului Sacul lui Mos Craciun.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )