Libnet.ro
UNICEF

10:46

VIDEO Gospodarii inundate la Negreni si Margineni-Slobozia. Mai multe atentionari meteo pentru judetul Olt

Adevărul Adevărul,
VIDEO Gospodarii inundate la Negreni si Margineni-Slobozia. Mai multe atentionari meteo pentru judetul Olt

Mai multe gospodarii au fost inundate in judetul Olt in urma precipitatiilor cazute joi, 6 iunie 2019, pompierii fiind solicitati sa intervina. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Apa a navalit in mai multe gospodarii din Dambovita. Unde au fost cele mai mari probleme

Pompierii au intervenit, marti, in mai multe gospodarii inundate in localitatile Picior de Munte, Gura Sutii, Potlogi, Cornesti, Niculesti, Tatarani si Ciocanesti, se arata intr-un comunicat al ISU Dambovita.

VIDEO Mai multe zone din Arges, sub ape. Pompierii au intervenit pentru evacuarea unei femei si a doi copiidintr-o locuinta inundata

Joi, a fost rupere de nori in cateva localitati din Arges. Mai multe giospodarii din judet au fost inundate, iar la Pitesti, un sens giratoriu e sub ape.

Este adevarat ca dacii isi cumparau mai multe neveste?

Poligamia traco-geto-dacilor este o tema putin comentata de istoricii romani contemporani. Subiectul a fost evocat in mai multe izvoare scrise care au pus in evidenta cunostintele istoricilor antici despre.

Infotrafic: Mai multe drumuri, printre care si Centura Capiatlei, afectate din cauza ploilor torentiale. in unele zone apa masoara si 40 de centimetri

Centrul Infotrafic anunta ca, miercuri dimineata, exista inca mai multe sectoare de drum afectate de poile torentiale din ultima perioada. in unele zone, apa de pe carosabil masoara 30 40 de centimetri.

Infotrafic: Mai multe drumuri, printre care si Centura Capitalei, afectate din cauza ploilor torentiale. in unele zone apa masoara si 40 de centimetri

Centrul Infotrafic anunta ca, miercuri dimineata, exista inca mai multe sectoare de drum afectate de poile torentiale din ultima perioada. in unele zone, apa de pe carosabil masoara 30 40 de centimetri.

Augustin Zegrean: Atacarea ordonantelor de urgenta la Curtea Constitutionala de catre mai multe institutii nu e suficienta / Guvernul ar trebui sa le trimita la Curte inainte de publicare, atacarea ulterioara nu e de folos

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean spune ca revizuirea Constitutiei pentru a pune in aplicare rezultatul referendumului pe justitie nu va rezolva problema legata de ordonantele de urgenta, pentru ca acestea intra in vigoare, adica produc efecte, imediat dupa publicarea in Monitorul Oficial. Faptul ca, pe langa Avocatul Poporului, vor fi mai multe institutii care vor putea sesiza CCR asupra ordonantelor de urgenta nu ajuta, iar solutia ar fi introducerea unei prevederi ca dupa adoptare Guvernul sa fie obligat sa trimita OUG Curtii Constitutionale si abia dupa avizul CCR ordonanta sa fie publicata in Monitorul Oficial, a declarat Zegrean pentru HotNews. ro.

Prognoza meteo AccuWeather in timp real, marti, 4 iunie. ANM a emis mai multe avertizari

Meteorologii indica prognoza meteo din cursul zilei de marti, 4 iunie. Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis numeroase avertizari de fenomene extreme pentru perioada sezonului cald pe care abia l-am inceput. Vremea in Bucuresti Hidrologii au emis un cod portocaliu de ploi torentiale pentru astazi, 4 iunie. Intervalul de valabilitate stabilit de [] .

Oana Pellea, neplatita de mai multe luni: Doamna Firea, doamna Dancila, de ce trebuie sa ne cersim dreptul legal de a ne primi banii pentru ce am muncit cinstit?

Oana Pellea acuza faptul ca nu a mai fost platita de cateva luni pentru spectacolele de teatru in care a jucat si da vina pe autoritati, fiind de parere ca actorii au ajuns sa cerseasca un drept legal si au obosit sa astepte sa fie tratati cu respect de cei aflati la conducere.

Cum explica ministrul Pintea inlocuirea sefei CNAS, apropiata a lui Valcov: Au fost mai multe probleme. Cine este noul sef al institutiei?

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat luni ca Razvan Vulcanescu, care a preluat temporar atributiile de presedinte al CNAS dupa demiterea Adrianei Cotel, este cea mai buna alegere, avand in vedere ca are experienta si a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )