Libnet.ro
UNICEF

07:00

VIDEO Grav accident rutier, pe Calea Plevnei din Capitala. Ce masuri au luat medicii, dupa ce 21 de persoane au fost implicate

Playtech Playtech,
VIDEO Grav accident rutier, pe Calea Plevnei din Capitala. Ce masuri au luat medicii, dupa ce 21 de persoane au fost implicate

Un grav accident rutier s-a petrecut, joi seara, pe Calea Plevnei din Capitala. in impact au fost implicate 4 autoturisme, printre care o ambulanta cu pacient si un microbuz. in total, au primit ingrijiri medicale 21 de persoane. UPDATE Sase persoane au fost transportate la spital in urma accidentului rutier produs pe Calea Plevnei . continuă pe Playtech

Accident rutier cu 21 de persoane in Capitala: in ciocnirea violenta au fost implicate 4 masini, o ambulanta si un microbuz (VIDEO)

Un accident rutier a avut loc, joi seara, pe Calea Plevnei din Capitala, cu patru autoturisme, o ambulanta cu un pacient si un microbuz cu pasageri implicate. in total este vorba despre 21 de persoane. Potrivit.

Accident grav pe Calea Plevnei din Bucuresti: 21 de persoane implicate

Un grav accident de circulatie s-a produs joi seara, in jurul orei 20. 00, pe Calea Plevnei din Bucuresti, in coliziune fiind implicate 5 autovehicule in care se aflau 21 de persoane. Dintre acestea, 6 au avut nevoie de ingrijiri si au fost transportate la spital.

Accident socant in Bucuresti: 21 de victime

Accident rutier grav, joi seara, pe Calea Plevnei din Capitala.

Accident socant in Bucuresti: 21 de victime, sase persoane au fost transportate la spital

Accident rutier grav, joi seara, pe Calea Plevnei din Capitala.

Sofer roman de TIR, implicat intr-un grav accident cu 12 masini in Germania VIDEO

Un sofer roman a fost implicat intr-un grav accident pe o autostrada din Germania, din cauza cetii. Cel putin doi oameni au murit si alti sase au fost raniti pe autostrada germana A1 dupa ce 12 masini s-au ciocnit in lant.

UPDATE Accident rutier de amploare in Bucuresti. Un microbuz si o ambulanta, implicate in incident Sase persoane au ajuns la spital

Sase persoane au fost transportate la spital dupa ce patru masini, printre care si o ambulanta care transporta un pacient si un microbuz cu pasageri, au fost implicate joi seara intr-un accident rutier pe Calea Plevnei, a anuntat ISU Bucuresti-Ilfov.

Un roman a murit si alti opt au fost raniti, intr-un accident rutier in Spania

Un roman a murit si alti opt au fost raniti, in urma unui accident rutier petrecut in Spania.

Ioana Constantin (PMP): Din capitala Baniei pana la Capitala tarii, primarii au fost alesi cu cel mai mic numar de voturi din ultimii 20 de ani. Revenirea la alegeri in 2 tururi, o obligatie

Ioana Constantin, secretarul general adjunct al PMP, a tras un semnal de alarma si a explicat ca din capitala Baniei pana la Capitala tarii, primarii au fost alesi cu cel mai mic numar de voturi din ultimii.

A fost prins si al treilea suspect al crimei din Capitala! Un barbat de 64 de ani ar fi fost ucis de chiriasi

Politia Capitalei a anuntat, joi seara, ca a fost capturat si al treilea suspect in cazul crimei din Bucuresti. Cu doar doua ore inainte, politistii de la Omoruri din Capitala prinsesera alti doi suspecti.

Doi suspecti, dusi la audieri in cazul barbatului gasit mort in locuinta sa din Capitala

Doi dintre suspectii implicati in cazul barbatului gasit mort in locuinta sa din Capitala au fost depistati de politisti si dusi la audieri, urmand a fi audiati de un procuror criminalist la sediului Serviciului Omoruri din cadrul Politiei Bucuresti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2647 seconds )