Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIDEO Grigor Dimitrov il elimina pe Roger Federer in cinci seturi - Elvetianul a acuzat unele probleme fizice

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Grigor Dimitrov il elimina pe Roger Federer in cinci seturi - Elvetianul a acuzat unele probleme fizice

Grigor Dimitrov a produs una dintre cele mai mari surprize de la actuala editia a US Open-ului, bulgarul trecand in cinci seturi, scor 3-6, 6-4, 3-6, 6-4, 6-2, de Roger Federer. A fost un meci de trei ore si 12 minute, iar marele campion elvetian a acuzat unele probleme fizice la spate). continuă pe Hotnews

Federer - Dimitrov, spectacol si drama la US Open: Cinci seturi, peste trei ore de tenis si un meci care a ridicat fanii in picioare

Doua partide diametral opuse, in noaptea de marti spre miercuri, pe Arthur Ashe. Daca meciul Serenei Williams cu chinezoaica Wang a durat doar 44 de minute, in schimb, Federer - Dimitrov a fost un maraton al tenisului.

Roger Federer eliminat in sferturi la US Open

Dezamagire uriasa pentru fanii elvetianului Roger Federer, jucator care a parasit US Open in faza sferturilor de finala.

US Open: Roger Federer, calificat in sferturi - Elvetianul a cedat doar patru game-uri in meciul cu David Goffin

Roger Federer 3 ATP) a avut o misiune extrem de usoara in partida cu belgianul David Goffin 15 ATP). Elvetianul si-a asigurat prezenta in sferturile US Open dupa o ora si 22 de minute de joc, cedand doar patru game-uri, scor 6-2, 6-2, 6-0.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )