Libnet.ro
UNICEF

18:15

VIDEO Groupe Renault prezinta in premiera Sistemul Autonom de Evitare a Obstacolelor

Adevărul Adevărul,
VIDEO Groupe Renault prezinta in premiera Sistemul Autonom de Evitare a Obstacolelor

Groupe Renault anunta faptul ca a dezvoltat un sistem autonom de control care poate gestiona situatii de conducere dificile si, in premiera, poate evita obstacole rutiere la fel de bine ca pilotii de teste. Piloti, atent selectati, au servit drept sursa de inspiratie si de referinta pentru aceasta realizarea a Laboratorului Renault Open Innovation - Silicon Valley. continuă pe Adevărul

VIDEO - Groupe Renault prezinta in premiera Sistemul Autonom de Evitare a Obstacolelor

Groupe Renault anunta faptul ca a dezvoltat un sistem autonom de control care poate gestiona situatii de conducere dificile si, in premiera, poate evita obstacole rutiere la fel de bine ca pilotii de teste. Piloti, atent selectati, au servit drept sursa de inspiratie si de referinta pentru aceasta realizarea a Laboratorului Renault Open Innovation - Silicon Valley.

Renault ne arata viitorul: Sistemul Autonom de Evitare a Obstacolelor

Tot mai multi producatori lucreaza la tehnologii car vor duce mai devreme sau mai tarziu la dezvoltarea automobilelor autonome. Renault tocmai a anuntat ca a realizat un sistem autonom de evitare a obstacolelor capabil sa inlocuiasca omul.

Reactia Groupe Renault Romania, dupa acuzatiile premierului Tudose de externalizare a profitului: Nu comentam deciziile politice ale autoritatilor

Groupe Renault Romania a precizat miercuri ca nu comenteaza deciziile politice ale autoritatilor, dupa ce a fost acuzat indirect de premierul Mihai Tudose ca externalizeaza profiturile realizate in tara noastra.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )