Libnet.ro
UNICEF

21:15

VIDEO Grupul de oradeni care propune greva generala in Romania pe 15 martie: Blocam tara pentru ca ei trebuie sa plece!

Adevărul Adevărul,
VIDEO Grupul de oradeni care propune greva generala in Romania pe 15 martie: Blocam tara pentru ca ei trebuie sa plece!

Membrii organizatiei Oradea Civica 2017 au facut un filmulet in care ii indeamna pe romani sa se solidarizeze cu suceveanul care a construit primul metru de autostrada din Moldova si sa blocheze Romania pe 15 martie, timp de opt ore. in doar 24 de ore de la publicarea pe Facebook, filmuletul a adunat peste un milion de vizualizari. continuă pe Adevărul

VIDEO Grupul de oradeni care propun greva generala in Romania pe 15 martie: Blocam tara pentru ca ei trebuie sa plece!

Membrii organizatiei Oradea Civica 2017 au facut un filmulet in care ii indeamna pe romani sa se solidarizeze cu suceveanul care a construit primul metru de autostrada din Moldova si sa blocheze Romania pe 15 martie, timp de opt ore. in doar 24 de ore de la publicarea pe Facebook, filmuletul a adunat peste un milion de vizualizari.

Doi primari din Gorj participa la protestul 15 minute de greva generala. Romania vrea autostrazi

Primarii oraselor Rovinari si Turceni, din judetul Gorj, au anuntat ca vor participa la protestul 15 minute de greva generala. Romania vrea autostrazi.

GREVA GENERALA la fabrica Electrolux Satu Mare: Muncitorii cer salarii mai mari

Angajatii fabricii Electrolux de la Satu Mare au intrat in greva generala pe perioada nedeterminata, nemultumiti de salariile pe care le primesc. Liderul de sindicat Sorin Faur le-a transmis muncitorilor ca si.

Protest la Cluj fata de modificarea legilor justitiei / Protestatarii din Cluj au cerut greva generala de o zi in 15 martie

Peste 200 de protestatari din Cluj-Napoca au cerut, duminica, declansarea unei greve generale de o zi in data de 15 martie, acestia fiind de parere ca din cauza deciziilor Guvernului de modificare a legilor justitiei, Romania se afla, deja, in dictatura, relateaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )