Libnet.ro
UNICEF

05:15

VIDEO Un guvernator rus a fost arestat sub suspiciunea uciderii unor oameni de afaceri

Adevărul Adevărul,
VIDEO Un guvernator rus a fost arestat sub suspiciunea uciderii unor oameni de afaceri

Guvernatorul din Habarovsk, o regiune din Extremul Orient al Rusiei, a fost arestat joi sub acuzatiile de apartenta la o grupare criminala si comiterea unor crime in prima parte a deceniului 2000-2010, informeaza AFP. continuă pe Adevărul

VIDEO Un guvernator rus, retinut cu mascatii pentru ca ar fi ucis mai multi antreprenori acum 15 ani

Fortele de securitate din Rusia au retinut, joi, un guvernator regional, acesta fiind acuzat ca ar fi organizat uciderea mai multor antreprenori acum 15 ani, relateaza Reuters.

Un consilier al directorului agentiei spatiale ruse a fost arestat sub suspiciunea de tradare Autoritatile il acuza ca ar fi un spion NATO

Autoritatile din Moscova l-au retinut pe Ivan Safronov, un fost jurnalist in prezent consilier al sefului agentiei spatiale ruse, acesta fiind suspectat de tradare, a anuntat marti agentia Roscosmos citata de The Moscow Times.

Consilierul sefului Roskosmos a fost arestat si acuzat de tradare in favoarea unei tari NATO

Consilierul lui Dmitri Rogozin, seful Agentiei spatiale a Rusiei, Roskosmos, a fost arestat de FSB s.

Arestare de rasunet in Rusia. Guvernatorul regiunii Habarovsk, acuzat de uciderea mai multor oameni de afaceri (FOTO, VIDEO)

Guvernatorul regiunii Habarovsk din estul indepartat al Federatiei Ruse a fost arestat sub suspiciunea de crima organizata si tentativa de omor, anunta agentia TASS, citand Comitetul de Ancheta al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )