Libnet.ro
UNICEF

23:00

VIDEO Hagi, iesire violenta la adresa lui Dan Petrescu: Cum si-a atacat fostul coleg cu 24 de ore inaintea calificarii cu Celtic

Adevărul Adevărul,
VIDEO Hagi, iesire violenta la adresa lui Dan Petrescu: Cum si-a atacat fostul coleg cu 24 de ore inaintea calificarii cu Celtic

Gheorghe Hagi are, periodic, niste iesiri bizare in cadrul unor conferinte de presa in care are impresia ca spune lucruri profunde. continuă pe Adevărul

Dan Petrescu, sageti catre FCSB: Aici antrenorul alege jucatorii

Dupa calificarea in playoff-ul Champions League, antrenorul Dan Petrescu nu uita sa trimita sageti catre rivala bucuresteana FCSB.

Celtic - CFR Cluj Dan Petrescu: Am demonstrat ca suntem cea mai buna echipa din Romania!Ce film le-a pus jucatorilor inainte de meci

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu a declarat, marti seara, ca formatia sa a demonstrat ca este cea mai buna echipa din Romania.

Dan Petrescu, dupa calificarea in play-off-ul Champions League: Am demonstrat ca suntem cea mai buna echipa din Romania

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a declarat, marti seara, ca echipa sa a demonstrat in meciul cu Celtic Glasgow, scor 4-3, ca este cea mai buna din Romania.

Champions League: Celtic - CFR (de la 21:45) Dan Petrescu: Suntem increzatori

Dupa ce a remizat, scor 1-1, in mansa tur, CFR trebuie sa mizeze totul pe cartea ofensiva pe Celtic Park daca vrea sa obtina calificarea in play-off-ul Champions League. Constient de dificultatea returului, Dan Petrescu ramane totusi optimist: Suntem increzatori. Trebuie sa nu ne speriem, una peste alta sa facem meciul vietii. Partida Celtic vs CFR Cluj va fi in direct pe Digisport 1 si Look Plus si LiveText pe HotNews. ro de la ora 21:45.

Hagi, regrete mari dupa Celtic - CFR: Ce a fost nevoit sa faca la o zi dupa ce il atacase pe Dan Petrescu

Intr-un moment total inoportun, cu o zi inainte de calificarea fantastica a CFR-ului la Glasgow, Regele a avut un discurs lipsit de eleganta la adresa fostului sau coleg de echipa.

VIDEO Hagi, gest urat: Cum a stricat momentul lui Eric, dupa un gol istoric pentru Viitorul

Gheorghe Hagi e un fost fotbalist urias care continua sa faca destule lucruri bune pentru Romania. Periodic insa, are niste iesiri care te lasa cu gura cascata.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )