Libnet.ro
UNICEF

12:30

VIDEO Halep, cele mai spectaculoase momente ale unui meci superb: Simona le-a multumit romanilor la final

Adevărul Adevărul,
VIDEO Halep, cele mai spectaculoase momente ale unui meci superb: Simona le-a multumit romanilor la final

Simona Halep 3 WTA) e in turul III, la Madrid, turneu in care se simte excelent, dovada ca l-a si castigat la doua din ultimele trei participari. continuă pe Adevărul

Femeile controleaza cele mai mari bugete ale apararii din Europa

Sase dintre cele mai mari bugete ale apararii din Europa sunt controlate de femei, dupa numirea, la 1 mai, a lui Penny Mordaunt in functia de secretar al apararii in Marea Britanie, carre gestioneaza anual 47 de miliarde de dolari, noteaza Mediafax.

Dana Nalbaru, CELE MAI CUMPLITE momente din viata ei: A fost PARASITA si a intrat in DEPRESIE! E greu sa fii singur

Dana Nalbaru si Dragos Bucur formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din Romania. Sunt casatoriti de multi ani si au impreuna 3 copii, dintre care o fetita este adoptata, relateaza.

Femeile controleaza cele mai mari bugete ale apararii din Europa

Sase dintre cele mai mari bugete ale apararii din Europa sunt controlate de femei, dupa numirea, la 1 mai, a lui Penny Mordaunt in functia de secretar al apararii in Marea Britanie, care gestioneaza anual 47 de miliarde de dolari.

Cat costa modernizarea unuia dintre cele mai importante bulevarde ale Clujului. Banii vin din fonduri de la Bruxelles

Consilierii locali din Cluj-Napoca vor aproba, miercuri, 8 mai, proiectul modernizarii Bulevardului 21 Decembrie. Pentru lucrari vor fi utilizate fonduri europene, iar autoritatile locale vor contribui cu o mica parte din suma.

Numai de bine. Cele mai impresionante haine purtate de vedete

Din dorinta de a avea cele mai spectaculoase aparitii pe covorul rosu, celebritatile apeleaza la cei mai mari designeri ai lumii pentru a le crea tinute unice. Rezultatul este unul pe masura, insa in spate .

VIDEO Seful Sectiei de ancheta a magistratilor, la audierile pentru postul de judecator CCR: Ce emite Comisia de la Venetia nu e obligatoriu / PSD a blocat mai multe intrebari ale opozitiei

Seful Sectiei de anchetare a magistratilor, Gheorghe Stan, a spus la audierea din Comisia juridica a Camerei Deputatilor pentru functia de judecator la CCR, ca ceeea ce transmite Comisia de la Venetia nu are caracter obligatoriu, insa in deciziile Curtii acestea sunt avute in vedere, fiind si explicate in hotarari. Presedintele Comisiei, Nicusor Halici PSD), a respins mai multe intrebari ale opozitiei pentru Gheorghe Stan, pe motiv ca sunt batjocoritoare sau prea complexe.

Decizie istorica a Comisiei Europene: Statele membre, obligate sa limiteze acizii trans din alimente - cele mai nocive grasimi, responsabile de zeci de mii de decese anual

Toate statele membre UE vor fi obligate sa limiteze cantitatea de acizi grasi trans nesaturati din alimente, potrivit unui regulament adoptat de Comisia Europeana. Acizii trans sunt cele mai nocive grasimi din alimente, considerate responsabile pentru declansarea unor boli ce provoaca anual 50. 000 de decese in Europa. Produsele alimentare care nu sunt conforme nu vor mai putea fi introduse pe piata dupa 1 aprilie 2021. Masura vizeaza alimentele bogate in grasimi procesate, precum margarina, produsele de tip fast food, mezelurile, produsele de patiserie, prajiturile, biscuitii, popcornul pentru microunde, chipsurile, mancarea semi-preparata sau supele la plic.

Social-democratie originala: Cele mai mari taxe pe munca la cele mai mici salarii din UE

Toate taxele si impozitele aferente salariilor din Romania, care includ si cotele contributiilor catre sanatate si pensii, sunt cele mai mari din 26 de tari europene, arata un studiu comparativ realizat de KPMG.

Cele mai impresionante restaurante din lume. Privelisti de imortalizat din Europa, Africa si Asia

Cele mai impresionante restaurante din lume si-au capatat descrierea datorita peisajelor pe care le ofera si a locatiilor in care sunt amplasate. Fie ca sunt in pesteri deschise la ocean, sub apa sau la mii de metrii inaltime, turistii pot fi siguri ca.

Cele mai inteligente zodii. Se vor descurca in orice situatie

Patru zodii sunt descurcarete din cale-afara si fac fata oricarei provocari. Le merge mintea si nimic nu le da inapoi din a-si indeplini scopurile. Nu degeaba au fost catalogate drept cele mai inteligente zodii din horoscop. Iata care sunt acestea:.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )