Libnet.ro
UNICEF

17:45

VIDEO CE Handbal (f): Romnia vs Germania 29-24/ Cristina Neagu, cea mai buna marcatoare din istoria EURO

Hotnews Hotnews,
 VIDEO CE Handbal (f): Romnia vs Germania 29-24/ Cristina Neagu, cea mai buna marcatoare din istoria EURO

Cu un joc tactic perfect, Romania s-a impus in fata Germania, scor 29-24, si a obtinut deja calificarea in Grupele Principale ale Campionatului European de handbal feminin din Franta. Tricolorele au condus pe toata durata partidei, au intrat la pauza cu un avantaj de trei goluri 14-11), s-au desprins chiar si la noua goluri diferenta 25-16), insa s-au relaxat din nou pe final ca in partida cu Cehia) si au invins la doar cinci goluri formatia care o invingea in primul meci pe Norvegia. Denisa Dedu a fost desemnata jucatoarea partidei, dupa ce a avut un procentaj de 37% al aruncarilor aparate. continuă pe Hotnews

Fabuloasa Cristina Neagu! Romanca este cea mai buna marcatoare din istoria Campionatului European de handbal

In minutul 27 al meciului Romania-Germania, a doua partida a nationalei Romaniei la Campionatul European, Cristina Neagu a inscris al cincilea sau gol in acest meci si a devenit handbalista cu cele mai multe reusite la un turneu final al competitiei - 206.

La un pas de record! Cristina Neagu poate reusi o performanta impresionanta la Campionatul European din Franta

Cristina Neagu este principala marcatoare a nationalei de handbal feminin a Romaniei si jucatoarea de care se leaga cele mai mari sperante la Campionatul European.

Cristina Neagu, cea mai buna marcatoare all-time a Campionatului European

Handbalista Cristina Neagu a devenit, luni, in timpul meciului cu Germania, cea mai buna marcatoare all-time a Campionatului European, dupa ce a marcat al cincilea gol al sau in partida si a adunat 206 in total, fata de 205 ale detinatoarei recordului, unguroaica Agnes Farkas.

VIDEO CE Handbal (f): Romnia vs Germania 29-24/ Cristina Neagu, cea mai buna marcatoare din istoria EURO; Eliza Buceschi - 11 goluri, Denisa Dedu - 12 parade

Cu un joc tactic perfect, Romania s-a impus in fata Germania, scor 29-24, si a obtinut deja calificarea in Grupele Principale ale Campionatului European de handbal feminin din Franta. Tricolorele au condus pe toata durata partidei, au intrat la pauza cu un avantaj de trei goluri 14-11), s-au desprins chiar si la noua goluri diferenta 25-16), insa s-au relaxat din nou pe final ca in partida cu Cehia) si au invins la doar cinci goluri formatia care o invingea in primul meci pe Norvegia. Denisa Dedu a fost desemnata jucatoarea partidei, dupa ce a avut un procentaj de 37% al aruncarilor aparate 12 parade).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )