Libnet.ro
UNICEF

22:30

VIDEO Hillary Clinton: SUA ar reactiona favorabil la un eventual plan al Siriei de renuntare la arsenalul chimic

Adevărul Adevărul,
VIDEO Hillary Clinton: SUA ar reactiona favorabil la un eventual plan al Siriei de renuntare la arsenalul chimic

O eventuala decizie a Siriei de renuntare la arsenalul chimic ar fi o etapa importanta, a declarat fostul secretar de Stat american Hillary Clinton, imediat dupa intrevederea pe care a avut-o cu presedintele Barack Obama la Casa Alba. continuă pe Adevărul

SUA ar reactiona favorabil la un eventual plan al Siriei de renuntare la arsenalul chimic

O eventuala decizie a Siriei de renuntare la arsenalul chimic ar fi o etapa importanta, a declarat fostul secretar de Stat american Hillary Clinton, imediat dupa intrevederea pe care a avut-o cu presedintele Barack Obama la Casa Alba.

Hillary Clinton: O decizie a Siriei de renuntare la arsenalul chimic ar fi o etapa importanta

O eventuala decizie a Siriei de renuntare la arsenalul chimic ar fi o etapa importanta, a declarat fostul secretar de Stat american Hillary Clinton imediat dupa intrevederea pe care a avut-o cu presedintele.

CRIZA SIRIA. Hillary Clinton: Decizia regimului Assad de a renunta la armele chimice, ...

O eventuala decizie a Siriei de renuntare la arsenalul chimic ar fi o etapa importanta, a declarat fostul secretar de Stat american Hillary Clinton imediat dupa intrevederea pe care a avut-o cu presedintele Barack Obama la Casa Alba, transmite Mediafax. Daca regimul de la Damasc plaseaza imediat stocurile de arme chimice sub control international, asa cum secretarul de Stat John Kerry a discutat cu Rusia, aceasta ar fi o etapa importanta. Dar nu poate fi un nou pretext pentru amanare sau .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )