Libnet.ro
UNICEF

05:45

VIDEO Horoscop - Zodia BALANTA, saptamana 15 - 21 septembrie.

România Liberă România Liberă,
VIDEO Horoscop - Zodia BALANTA, saptamana 15 - 21 septembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 15 - 21 septembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In acest weekend Balantele se concentreaza pe familie si pe nevoile acesteia, cu cea mai mare responsabilitate si cu daruire. Cuvantul de ordine este cum vreti voi!, dar nu pierdeti din vedere faptul ca s-ar putea sa iasa cineva din front si sa calce stramb. Asta se intampla in special pe sambata, cand atmosfera poarta in ea ceva din saptamana . continuă pe România Liberă

VIDEO Horoscop - Zodia TAUR, saptamana 15 - 21 septembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 15 - 21 septembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In acest sfarsit de saptamana Taurii se vor lupta cu ceea ce a devenit in viata lor rutina. Aceleasi feluri de mancare, aceeasi munca de sfarsit de saptamana, mai mult care tine de gospodarie, acelesi personae cu aceleasi obiceiuri care acum pare sa va scoata din minti, nu cu felul lor de a fi ci cu o lentoare a gandirii, cu o mentalitate .

VIDEO Horoscop - Zodia VARSATOR, saptamana 15 - 21 septembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 15 - 21 septembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Finalul de saptamana pentru Varsator este destul de anevoios, aveti lucruri de facut pe care le rezolvati cu intarziere. Cu toate acestea lucrurile par a se rezolva odata cu venirea weekendului. Vorbiti mult la telefon daca nu va vedeti cu cineva si daca nu vreti sa va deranjati pentru vizite. Mijloacele de comunicare sunt foarte importante si va .

VIDEO Horoscop - Zodia CAPRICORN, saptamana 15 - 21 septembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 15 - 21 septembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. De data aceasta weekendul il petreceti mai mult pea casa, chiar daca treburile de la casa de la tara va cheama, sezonul culesului si al conservelor de toamna fiind in toi. Nu vrem sa va necajim, spunandu-va ca veti avea timpul liber grevat de treburi casnice. Nu, nu toata lumea va face asta, unii vor sti sa faca ceva doar pentru sufletul lor, acum .

VIDEO Horoscop - Zodia SAGETATOR, saptamana 15 - 21 septembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 15 - 21 septembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Weekendul pentru Sagetatori va fi deosebit de generos, cu multe ocazii de a se simti impliniti, fericiti, bucurosi. Activitati care reprezinta un mai nou hobby al dvs. va ocupa o parte a zilei de sambata, fie ca mergeti la cumparaturi de raritati, eventual de pe la targuri, sau ca va dedicati sportului preferat, nu uitati ca vremea se anunta inca .

VIDEO Horoscop - Zodia SCORPION, saptamana 15 - 21 septembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 15 - 21 septembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In acest sfarsit de saptamana Scorpionii nu sunt in stare sa faca alegeri prea bune referitor la modul cum isi vor petrece timpul liber. In general dati cu piciorul tuturor ofertelor care va priesc si alegeti variante care intr-o prima faza vi se par mai ofertante, mai bine aspectate privitor la eventualele castiguri ale dvs. pentru un viitor .

VIDEO Horoscop - Zodia FECIOARA, saptamana 15 - 21 septembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 15 - 21 septembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In acest weekend conditiile pentru a trai sau construi ceva pe care vi l-ati dori cat mai aproape de ideal este departe de a se intruni. Dar in viata exista intotdeauna mai multe optiuni, mai multe solutii, asa ca este bine sa explorati tot mai multe oportunitati pana va regasiti pe sine si criteriile care sa va satisfaca. Oricum este mare .

VIDEO Horoscop - Zodia LEU, saptamana 15 - 21 septembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 15 - 21 septembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In acest weekend este foarte probabil ca sa intrati intr-un amuzant joc al rudelor si rudelor rudelor, astfel ca o ruda din partea partenerului sau a amandurora sa va invite la un alt neam al sau, dar cu conditia sa aduceti si dvs. pe unele dintre rudele dvs. anume alese sau cerute. Este asa o petrecere ca de inchidere de sezon nu estival, ci sezon .

VIDEO Horoscop - Zodia RAC, saptamana 15 - 21 septembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 15 - 21 septembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In acest weekend unii Raci vor avea cu ce se se indeletnici, este vorba de punerea pe roti a unei afaceri care trebuie pregatita pentru sezonul de toamna-iarna sau cu alte proiecte tot in domeniul afacerilor, dar care pot incepe chiar din luna urmatoare. Cei mai dezavantajati vor fi acei Raci care vor sta acasa, ei se vor gandi la unii prieteni pe .

VIDEO Horoscop - Zodia GEMENI, saptamana 15 - 21 septembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 15 - 21 septembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. S-ar putea sa aveti dvs. personal ceva de sarbatorit sau sunteti invitati la o petrecere, oricum sambata jucati in deplasare undeva unde lumea petrece, iar dvs. va mai dezghetati putin limba si deveniti vorbareti, mai comunicativi, mai veseli decat v-au oferit stelele in ultimul timp. Aveati nevoie de asa ceva acum pentru ca de mai multa vreme .

VIDEO Horoscop - Zodia BERBEC, saptamana 15 - 21 septembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 15 - 21 septembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In acest weekend Berbecul revine la vechile obiceiuri ale sale mai ales ca are mult de munca. Asa ca va voi sa aduca acasa o parte din sarcinile de serviciu, desi are si va gasi oponenti severi din familie, care nu se va arata deloc incantata de aceasta pespectiva a petrecerii timpului liber. In plus, acest nativ poate ca isi va stabili si cateva .

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )