Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Horoscop - Zodia BALANTA, saptamana 3-9 noiembrie.

România Liberă România Liberă,
VIDEO Horoscop - Zodia BALANTA, saptamana 3-9 noiembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 3 - 9 noiembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In acest weekend, Balantele sunt conectate puternic la o serie de probleme personale, dar si oarecum legate de unii membri ai familiei. Cu abilitatea caracteristica, nativii acestei zodii vor testa piata in toate modurile posibile, activand o serie de relatii mai vechi, poate unele chiar de mult timp stricate, si, asa ca si cum nimic nu s-ar fi . continuă pe România Liberă

VIDEO Horoscop - Zodia VARSATOR, saptamana 3-9 noiembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 3 - 9 noiembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Varsatorii, sambata si duminica nu au prea multe lucruri majore de facut, mai mult ar trebui sa aiba grija de cum isi gestioneaza timpul liber astfel incat plictiseala sa nu puna stapanire pe ei. S-ar putea sa simtiti ca nu sunteti siguri pe dvs. insiva, sa credeti ca nu dispuneti de atuuri care sa impresioneze pe cineva, dar toate acestea vor fi doar .

VIDEO Horoscop - Zodia CAPRICORN, saptamana 3-9 noiembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 3 - 9 noiembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In acest weekend va este greu sa va adunati astfel incat sa puteti face o plimbare, sa iesiti undeva cu prietenii sau sa intreprindeti orice ar insemna conectare activa la pulsul vietii. Pe de alta parte Capricornilor le este greu sa leneveasca, sa nu faca nimic, asa ca va veti simti ca un leu in cusca, mai ales sambata. Sigur ca in aceasta perioada .

VIDEO Horoscop - Zodia SAGETATOR, saptamana 3-9 noiembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 3 - 9 noiembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In perioada pe care tocmai o analizam Sagetatorilor li se pregateste ceva ce nici nu gandesc. Ei sunt la fel de ocupati, la fel de obositi si lipsiti de motivatie, la fel de stresati, ca si pana acum, dar de data asta nu le mai pasa, tocmai pentru ca pe aceasta lungime de unda nu mai sunt prolifici si tot organismul se revolta. In plus de asta au .

VIDEO Horoscop - Zodia SCORPION, saptamana 3-9 noiembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 3 - 9 noiembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In perioda pe care o analizam acum, Scorpionul este intr-o dispozitie aparte, intr-o dispozitie de zile mari. Cei care sunt deja liberi se bucura de zile speciale, in locuri speciale, alaturi de cineva drag, cu tot ceea ce-i poate oferi o astfel de situatie, de la bani si confort la buna dispozitie si, ceea ce e cel mai de pret, sanatate. Ceilalti, .

VIDEO Horoscop - Zodia FECIOARA, saptamana 3-9 noiembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 3 - 9 noiembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In perioada despre care vorbim, Fecioarele nu se vor simti deloc in largul lor. Vor fi agitati, dornici sa stabileasca diverse contacte pentru a-si face aliati intr-un nou proiect, vor incerca sa deschida usi pe la sefi pentru a-si pleda cauza, vor fi mereu pusi pe drumuri pentru a gasi o solutie mai simpla, mai sigura, mai viabila pentru ceea ce-si .

VIDEO Horoscop - Zodia LEU, saptamana 3-9 noiembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 3 - 9 noiembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In perioada pe care o analizam Leul se poate spune ca este favoritul zodiacului. Inca din acest weekend el se va simti in al noualea cer, mereu pregatit ca de sarbatoare, nelinistit, pripit, dar entuziast. Va fi un weekend in care diminetile le va dedica plimbarilor prin oras pentru diverse achizitii, iar serile vor fi impreuna cu cei dragi, familie, .

VIDEO Horoscop - Zodia RAC, saptamana 3-9 noiembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 3 - 9 noiembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Pentru perioada pe care o analizam, nativii Rac se pare ca vor avea un weekend care va depinde in mare parte de ceea ce vor altii si de ceea ce vor face altii, mai ales daca vor avea si intentia sa-i coopteze si pe acestia in proiectele lor. Oricum, se pare ca nu veti sta in casa, incarcati de tristete si dezamagire, ci o mica escapada va va scoate .

VIDEO Horoscop - Zodia GEMENI, saptamana 3-9 noiembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 3 - 9 noiembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Ceea ce veti intreprinde in acest weekend este legat de lucruri practice, mai putin de cele spirituale sau de cele romantice. Ati obtinut ceva ponturi de care putina lume stie, asa ca nu trebuie decat sa jucati astfel incat sa valorificati aspectele in favoarea dvs. Aceste lucruri sunt sau mai bine zis par usor de obtinut, va straduiti sa le aduceti .

VIDEO Horoscop - Zodia TAUR, saptamana 3-9 noiembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 3 - 9 noiembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In acest weekend Taurii sunt foarte precipitati. Ei incearca sa faca totul cu o necaracteristica graba, ceea ce nu le este defavorabila. Sigur ca vor fi laudati, vor fi admirati, congratulati, iar asta ii face pe nativii Tauri sa se simta ca le fuge pamantul de sub picioare si sa ajunga aproape sa le fie frica de ceea ce li se intampla, realitatea .

VIDEO Horoscop - Zodia BERBEC, saptamana 3-9 noiembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 3 - 9 noiembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. La acest sfarsit de saptamana iubirea dintre dvs. si partener pare sa fie si mai intensa tocmai pentru ca ati cam lasat-o moale la acest capitol in perioada trecuta din cauza ca ati avut scopuri personale deosebit de indraznete. Acum va recompensati, dar nu toti dintre dvs. au acest noroc. Unii Berbeci vor putea persista in greseala lor de a mai .

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )