Libnet.ro
UNICEF

20:31

VIDEO Horoscop - Zodia BERBEC, saptamana 10-16 noiembrie.

România Liberă România Liberă,
VIDEO Horoscop - Zodia BERBEC, saptamana 10-16 noiembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 10 - 16 noiembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In acest weekend Berbecul este bine aspectat de stele astfel ca se poate bucura de cele doua zile libere. Totusi sunt destui nativi care vor trebui sa onoreze fara prea mare placere diverse anturaje unde au obligatia sa se duca. O s-o faca fara niciun chef, ba o sa-i incerce si o stare de nemultumire pentru ca Berbecii nu fac nimic din ceea ce nu le . continuă pe România Liberă

VIDEO Horoscop - Zodia RAC, saptamana 10-16 noiembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 10 - 16 noiembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Racii la inceputul perioadei vor fi in centrul atentiei la fel ca saptamana trecuta, indeosebi cei care se dedica activitatilor de relaxare. Sunteti un fel de showman, totii ochii sunt atintiti asupra dvs. , iar stilul limpede, asertiv, cu care derulati detaliile, de cele mai multe ori comice, va fac intr-un fel vedetele weekendului. Totul este daca .

VIDEO Horoscop - Zodia VARSATOR, saptamana 10-16 noiembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 10 - 16 noiembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In general, in weekend, Varsatorii de descurca bine cu cei apropiati, cu partenerii de afaceri, dar asta doar daca stabilesc ei din start regulile de functionare a relatiilor, ce anume are fiecare de facut, cat poate sa-si insuseasca din merite, dar mai ales cu cat se poate multumi din ceea ce a rezolvat. Acesta este criteriul strict pe care .

VIDEO Horoscop - Zodia CAPRICORN, saptamana 10-16 noiembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 10 - 16 noiembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In acest weekend Capricornii sunt deosebit de motivati si in acelasi timp realisti in tot ceea ce intreprind. Dupa cum se stie Capricornii au mereu un plan in asteptare pe diferite etape. Un plan pe termen lung, care asteapta atat momentul favorabil, dar si unele imbunatatiri, un plan pe termen mediu, care oricand se poate pune in practica, doar .

VIDEO Horoscop - Zodia SAGETATOR, saptamana 10-16 noiembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 10 - 16 noiembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Sagetatorii in acest weekend este bine sa fie prezenti acolo unde societatea sau bine inteles nevoile ori cerintele de la locul de munca o cer, numai sa nu se implice prea mult in programele pe care le alcatuiesc altii, dar nici sa nu dati sfaturi referitor la cum credeti dvs. ca este bine. In general, atat in weekend, dar si in primele zile din .

VIDEO Horoscop - Zodia SCORPION, saptamana 10-16 noiembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 10 - 16 noiembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In acest weekend Scorpionii au sansa de a transforma un ghinion, un necaz intr-un mare avantaj. Este vorba despre faptul ca va faceti planuri, planuri din cele care va pot ocupa, sau va pot programa aproape tot timpul pe care il aveti la dispozitie in asemenea masura incat oricand se va pune problema de a face ceva, mereu sa fiti pe faza, sa cadeti .

VIDEO Horoscop - Zodia BALANTA, saptamana 10-16 noiembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 10 - 16 noiembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Balantele in aceasta perioada nu se vor simti in apele lor, cam tot ceea ce vor sa faca ceea ce intreprind pare ca sunt facute cu un mare efort, cu un efort supraomenesc, parca le-ar pune cineva bete in toate. Sunt in plus si foarte suspiciosi, vazand in fiecare din anturaj o persoana care-i este dusman, ii suspicioneaza pe toti de rea vointa .

VIDEO Horoscop - Zodia FECIOARA, saptamana 10-16 noiembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 10 - 16 noiembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Imediat ce vin zilele consacrate a fi libere, Fecioarele se simt in largul lor. Spiritul lor organizatoric functioneaza excelent, astfel incat le salveaza aproape tot weekendul. Stiu exact unde trebuie sa fie, sa stea, si mai ales cum trebuie sa fie lucrurile de care au nevoie sau acelea la care lucreaza, asa se face ca in jurul lor se instaleaza .

VIDEO Horoscop - Zodia LEU, saptamana 10-16 noiembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 10 - 16 noiembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Ciudat, in acest weekend, desi toate arata ca lucrurile va merg bine, dvs. aveti o stare de lipsa de putere, de lehamite, de un usor pesimism. Nicio grija, este doar pesimism, nu este vorba despre o depresie, cu greu fac nativii Lei asa ceva. Totusi, in jur prea multa lume se aglomereaza, va admira, va canta in struna, dar parca v-a ajuns, anul .

VIDEO Horoscop - Zodia GEMENI, saptamana 10-16 noiembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 10 - 16 noiembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Incepand chiar de sambata sa stiti ca dvs. Gemenilor nu aveti o functionare deosebit de buna referitoare la prietenii apropiati, dar nici cu partenerul de viata care o fi acesta. Oricum va fi o situatie de asezare a lucrurilor pe un fagas normal, este vorba despre acea asezare necesara pentru optimizarea oricarei situatii de convietuire. Daca nu .

VIDEO Horoscop - Zodia TAUR, saptamana 10-16 noiembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 10 - 16 noiembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In weekend Taurii se pot considera fericiti pentru ca toate le sunt servite pe tava, toate cele bune, dar cu o singura conditie, sa se asigure ca sunt in locul sau contextul potrivite. In primul rand trebuie sa stiti dvs. Taurilor ca indiferent de ceea ce se va intampla in jur veti avea puterea de a usura orice fel de tensiune ce poate aparea. Cu .

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )