Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Horoscop - Zodia LEU, saptamana 24 - 30 noiembrie.

România Liberă România Liberă,
VIDEO Horoscop - Zodia LEU, saptamana 24 - 30 noiembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 24 - 30 noiembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Weekendul nu va fi chiar linistitor pentru Lei, cei care au exigente mari de la viata, iar banii reprezinta una dintre solutiile de rezolvare a acestora. Ce sa mai vorbim ca pretentiile lor mari i-au determinat sa faca investitii pe diverse termene, libertatea lor de miscare fiindu-le grav afectata. Nu in sensul ca vor ramane lefteri, asta nu li se . continuă pe România Liberă

VIDEO Horoscop - Zodia VARSATOR, saptamana 24 - 30 noiembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 24 - 30 noiembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Varsatorii de aceasta data se simt complet uimiti de unele stiri, numai ca uimirea aceasta este de bun augur. Asta se intampla nu pentru ca neaparat vi se asterne un covor rosu in calea pasilor dvs. , dar, asa cum vi se prezinta, realitatea va avea de furca cu mentalul dvs. Energia mentala este teribila atunci cand vi se prezinta fapte de orice fel.

VIDEO Horoscop - Zodia CAPRICORN, saptamana 24 - 30 noiembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 24 - 30 noiembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In acest weekend cel mai mult aveti nevoie de a castiga acea stare de stabilitate necesara pentru a deveni credibil in fata tuturor celor care va inconjoara viata de zi cu zi, dar si a anturajului. Este desigur o cale sa gasiti asta daca faceti ceva eforturi, daca intindeti o mana sincera, prietenoasa celor fata de care ati gresit, indepartandu-i, .

VIDEO Horoscop - Zodia SAGETATOR, saptamana 24 - 30 noiembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 24 - 30 noiembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In acest weekend Sagetatorii au mult de furca cu ei insisi. Ei isi vor lega greutati de picioare si fara sa-si dea seama, desi ei au cele mai bune intentii, dispun chiar si de energia necesara pentru a face ceva constructiv, isi pot rata zilele libere. Degeaba au aspiratii mari, vor si viseaza sa se intample ceva miraculos in viata lor, se vor .

VIDEO Horoscop - Zodia SCORPION, saptamana 24 - 30 noiembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 24 - 30 noiembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In acest weekend aveti multe lucruri de facut, dintre cele mai variate astfel ca nu veti spune ca va plictisiti, ci mai mult cand sa le faceti pe toate. In mod deosebit sa stiti ca ceva cu sanatatea scartaie, nu este ceva grav, dar pe un Scorpion cea mai mica jena devine un semn morbid, va alarmeaza si va conduce pasii spre un medic sau un centru de .

VIDEO Horoscop - Zodia BALANTA, saptamana 24 - 30 noiembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 24 - 30 noiembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In acest weekend este bine sa va concentrati mai mult pe propriile activitati trecute si prezente, astfel ca sa puteti depasi oricare din situatiile limita ce intervin in aceste zile. Si o sa aveti nevoie de a incerca o schimbare a structurii personale pentru ca o serie de provocari intervin acum, mai ales legate de relatiile de la om la om, multe .

VIDEO Horoscop - Zodia FECIOARA, saptamana 24 - 30 noiembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 24 - 30 noiembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In acest weekend Fecioarele nu prea sunt buni companioni, asa ca in modul cel mai sincer putem spune ca mult mai bine ar face cei din anturaj sa va lase in plata Domnului, sa-si vada de treburile lor si sa nu va ceara mai mult decat puteti dvs. duce sau face. De data aceasta spiritul dvs. critic este la nivelurile cele mai inalte, chiar deveniti .

VIDEO Horoscop - Zodia RAC, saptamana 24 - 30 noiembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 24 - 30 noiembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In acest weekend, pentru Raci, nu se intrevede nimic spectaculos, nimic care sa le creeze emotii intense sau care sa le creasca nivelul adrenalinei, dar nici nativul nu prea este facut pentru astfel de momente, deci n-ar trebui sa fie cu suparare. Mult mai mult inseamna pentru ei acele lucruri marunte, placute, dulci interactiuni, intervale de .

VIDEO Horoscop - Zodia GEMENI, saptamana 24 - 30 noiembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 24 - 30 noiembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In weekend vremea rece va restrictioneaza libertatea de miscare, dar nici dvs. Gemenilor nu prea aveti chef de a porni la drum, mai ales ca, se pare, cel putin unii dintre dvs. sunt in compania celui pe care-l doresc si pentru care simt ceva special. Deci sunt toate sansele de a avea un weekend reusit, mai ales la inceputul acestuia, pe la sfarsit, .

VIDEO Horoscop - Zodia TAUR, saptamana 24 - 30 noiembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 24 - 30 noiembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Taurul intra in weekend intr-o stare de nemultumire generala de un sentiment de desertaciune, generat de faptul ca tot ceea ce a crezut ca reprezinta o mare realizare a vietii sale, ceea ce s-a petrecut acum cateva luni, a fost realmente o realizare care insa l-a transformat in sclavul unui sistem ce pare perdant la aceasta ora. Este in general o .

VIDEO Horoscop - Zodia BERBEC, saptamana 24 - 30 noiembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 24 - 30 noiembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In acest weekend Berbecul, pe langa activitatile de la care nu vor renunta usor, cele care se refera la distractie, dar mai putin la relaxare, este cu piciorul apasat puternic pe pedala de acceleratie. Trebuie insa specificat ca, de la o ora la alta, prioritatile Berbecilor se schimba radical, in sensul ca acum au de dat un telefon sa negocieze un .

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )