Libnet.ro
UNICEF

20:31

VIDEO Horoscop - Zodia PESTI, saptamana 1 - 7 decembrie.

România Liberă România Liberă,
VIDEO Horoscop - Zodia PESTI, saptamana 1 - 7 decembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 1 - 7 decembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Un final de saptamana in care sunteti epuizati, sleiti de puteri si in care nu va doriti decat sa dormiti. Foarte bine, faceti tot ce trebuie ca sa puteti da randament bun in saptamana care urmeaza. Majoritatea dintre nativi beneficiaza de o buna aspectare a comunicarii si a intelegerii altora asupra celor ce vor sa spuna. In relatia cu cei mici este . continuă pe România Liberă

VIDEO Horoscop - Zodia LEU, saptamana 1 - 7 decembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 1 - 7 decembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In acest sfarsit de saptamana, dvs. , Leilor, veti fi atrasi de lucruri efemere. Veti voi intalniri zgomotoase, unde nu va veti da in laturi sa faceti cheltuieli necugetate, sa petreceti poate pana spre dimineata, poate cu excese de diverse naturi, dezaprobarea partenerului aparand destul de des, fara sa fie excluse divergentele minore cu acesta.

VIDEO Horoscop - Zodia TAUR, saptamana 1 - 7 decembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 1 - 7 decembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In weekendul pe care tocmai il analizam Taurul se simte din diverse motive marcat de o frica difuza, este ceva nesiguranta la mijloc, neincredere, dar mai ales tema de ceva nedefinit. Este adevarat ca noptile nu doarme chiar bine, saptamana a fost incarcata si stresanta, dar chiar asa o stare nu se justifica, indiferent cat de descoperit s-ar simti .

VIDEO Horoscop - Zodia VARSATOR, saptamana 1 - 7 decembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 1 - 7 decembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Personele aflate sub obladuirea acestui semn zodiacal au parte de un weekend zbuciumat, in care fac toate lucrurile pe care le-au omis saptamana trecuta pentru casa. Spalati, calcati, faceti curat, geamuri lustruite, alte lucruri care nu va stau in obisnuinta. Dupa asa ceva va veti simti obosit si inceputul saptamanii este incert la capitolul serviciu .

VIDEO Horoscop - Zodia SCORPION, saptamana 1 - 7 decembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 1 - 7 decembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Sfarsitul saptamanii pentru Scorpioni este putin mai agitat, marcat de unele activitati pe care trebuie sa le indepliniti. Nu veti realiza mare lucru in cele doua zile libere, dar macar veti face un plan cu care sa puteti iesi la bataie. Veti iesi la plimbare prin spatiile pentru copii, sau inventati pentru cei mici fel si fel de lucruri care se .

VIDEO Horoscop - Zodia BALANTA, saptamana 1 - 7 decembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 1 - 7 decembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Pentru Balante weekendul este foarte simpatic, fiind lasati de toata lumea sa faceti numai ce va place. Asa ca veti decreta odihna pentru tot poporul. Veti prefera sa va linistiti putin pentru a va putea concentra mai apoi pe ceea ce este bine si e nevoie sa faceti pentru ca totul sa fie cum trebuie. Este bine sa nu va lasati manati de aparente, de .

VIDEO Horoscop - Zodia FECIOARA, saptamana 1 - 7 decembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 1 - 7 decembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Finalul saptamanii aduce pentru nativii zodiei Fecioara poate mai multe zile libere sau cel putin un pic mai mult timp pentru ce le place, cei ii distreaza, ii face sa se simta liberi, bine si interesanti pentru cei apropiati. Vor descoperi ca au la propriu mai mult timp pentru a indeplini ceea ce vor si ceea ce prietenii si familia ii roaga de mult .

VIDEO Horoscop - Zodia RAC, saptamana 1 - 7 decembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 1 - 7 decembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Racii in acest weekend trebuie sa se concentreze pe teme mari, sa se focuseze pe obiective majore ale vietii, asta chiar incepand de sambata, pentru ca acum sunt intr-o perfecta sincronizare cu lumea in care traiesc, sunt intr-o sinergie perfecta, rar li se poate intampla ceva asemenator atat de propice pentru a-si atinge scopurile. Din nefericire, .

VIDEO Horoscop - Zodia GEMENI, saptamana 1 - 7 decembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 1 - 7 decembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Gemenii, in acest weekend, sunt teribil de emotionati, poate sunt prinsi de o serie de evenimente pe care, emotivi cum sunt acum, nu prea stiu cum sa le gestioneze bine sau nu au incredere in sine ca au abilitatea de a le controla asa cum vor ei. Dar atentie, lumea din jurul dvs. acum este destul de pestrita, evenimentele sunt de toate facturile, dar .

VIDEO Horoscop - Zodia BERBEC, saptamana 1 - 7 decembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 1 - 7 decembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Ordonat cum este el, Berbecul, de data aceasta, isi face planuri cu bataie lunga, mai mare decat chiar sarbatorile ce stau sa vina. Mintea le este focusata pe o multime de obiective pe care se asteapta sa le indeplineasca, fie ca este vorba despre ceva de natura profesionala, parteneriala sau o stare de fascinatie. Este minunat ceea ce traieste .

VIDEO Horoscop - Zodia CAPRICORN, saptamana 1 - 7 decembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 1 - 7 decembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Dupa o perioada incarcata, Capricornul simte nevoia unui moment de relaxare, de liniste si pace, petrecut acasa la el sau chiar si in deplasare, poate la partener acasa sau la parinti, cu conditia sa fie liniste si armonie. Este un moment ideal pentru partenerul Capricornului de a-i oferi climatul de care are acesta nevoie, fara sa mai punem in .

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )