Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Horoscop - Zodia PESTI, saptamana 13-19 octombrie.

România Liberă România Liberă,
VIDEO Horoscop - Zodia PESTI, saptamana 13-19 octombrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 13-19 octombrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In acest weekend, nativii Pesti sunt oarecum pe cont propriu. Asta nu este de loc de rau, nu vor fi pe cont propriu pentru ca se vor confrunta cu greutati pe care nu le vor putea da de capat, ci pentru ca cei din jur vor fi depasiti de situatie, din cauza de stres, de intelegere a starii de fapt, iar tot binele de care se vor bucura nativii li se va . continuă pe România Liberă

VIDEO Horoscop - Zodia BALANTA, saptamana 13-19 octombrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 13-19 octombrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Balantele sunt mai lente in toate cele, chiar si in gandire si miscari in aceasta perioada, dar asta nu inseamna ca nu sunt in putere sa se bucure de weekend, de zilele frumoase care vin unele dupa altele, chiar daca dupa weekend vine o intreaga saptamana de lucru. Ei se vor simti fericiti, vor avea pe toata perioada oportunitati de a socializa, dar .

VIDEO Horoscop - Zodia BERBEC, saptamana 13-19 octombrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 13-19 octombrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Pentru Berbec acest final de saptamana este crucial la capitolul prieteni, pentru ca ei pot sa faca lucruri care sa-i deranjeze sau a-i lezeze pe acestia, sa ii faca se se simta prost si sa nu mai apeleze prea usor la un nativ al acestei zodii. Daca le spuneti adevarul in fata asta nu place numanui, nu este un act de sinceritate, ci mai mult o lipsa .

VIDEO Horoscop - Zodia VARSATOR, saptamana 13-19 octombrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 13-19 octombrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. O data ce weekendul incepe sa stiti ca veti deveni o persoana interesanta pentru unii dintre mai vechii cunoscuti, care acum vad in dvs. un partener valoros pentru viitor. In realitate, tot timpul ati fost asa, dar acum evidenta este de fata, si chiar sunteti cu un pas inaintea acestora. Astfel veti primi vizite care se vor prelungi mai mult ca de .

VIDEO Horoscop - Zodia CAPRICORN, saptamana 13-19 octombrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 13-19 octombrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In acest weekend Capricornul este cu nervii intinsi la maximum astfel ca putin le trebuie sa sa-si iasa din fire. Sambata in mod deosebit vor incerca sa gaseasca nod in papura oricarei situatii si daca nu sunt ei cei care scot flacari pe nari, vor sti sa-i monteze pe altii sa faca asta in locul lor. Norocul este ca nu toata lumea se pune la mintea .

VIDEO Horoscop - Zodia SAGETATOR, saptamana 13-19 octombrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 13-19 octombrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In weekend Sagetatorul are ceva bucurii rezervate special pentru el. Este vorba fie despre unele cadouri sau ceva bagaje referitoare la o calatorie legata de povestea sa de dragoste, o poveste magica la care nativul tine ca la ochii din cap, cu atat mai mult cu cat unele probleme pe care i le face partenerul, altfel spus iubirea, au rostul de a tine .

VIDEO Horoscop - Zodia SCORPION, saptamana 13-19 octombrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 13-19 octombrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Imediat ce vine weekendul Scorpionul se antreneaza intr-o serie de activitati in mare parte de natura profesionala, asta fiind ideal daca concura si cu activitatea artistica, acolo unde exceleaza nativul. Dar, din nefericire, apar o serie de incercari pentru acest semn zodiacal care il va face sa se simta ca-i fuge pamantul de sub picioare. Se .

VIDEO Horoscop - Zodia FECIOARA, saptamana 13-19 octombrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 13-19 octombrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In weekendul acesta Fecioara interpreteaza un rol. El este in realitate o persoana sexy, plina de sarm, inteligenta, cu umor, dar este destul de nesigur pe el acum si se straduieste tocmai sa-si sporeasca aceste atuuri. Astfel inarmat, porneste la atac, dar nu intr-o poveste de dragoste neaparat, ci mai mult intr-o prospectare a unor posibilitati de a .

VIDEO Horoscop - Zodia LEU, saptamana 13-19 octombrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 13-19 octombrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Pentru nativii Lei sambata si duminica sunt zile in care luati lucrurile mai lent si este un lucru bun. Influenta pe care o are o femeie asupra unui Leu este foarte mare si va aduce mari beneficii cu privire la tot ce se intampla in casa dvs. sau in familie. Interesant este ca acceptati toate sfaturile pe care le primiti, reusiti sa faceti in asa fel .

VIDEO Horoscop - Zodia RAC, saptamana 13-19 octombrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 13-19 octombrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In weekend nu trebuie sa aveti o atitudine defensiva indiferent de ce spune sau face lumea, pentru ca nu ea va da ce aveti acum nevoie. Mai bine vedeti ce trebuie si ce e nevoie sa mai faceti. Poate sa va surprinda ce va spunem, insa in weekend veti fi foarte interesati de latura financiara a vietii. Poate cei care se pricep vor urmari cotatiile .

VIDEO Horoscop - Zodia GEMENI, saptamana 13-19 octombrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 13-19 octombrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In acest weekend Gemenii au ceva probleme referitor la comunicare, ei incercand, in dorinta de a se apara de diverse intruziuni in propria lor viata, sa-si ridice un paravan in calea tuturor celor cu care vin in contact. Asta se va intampla indeosebi pe sambata, dar nu este exclus sa apara si duminica pana la pranz. Nu aveti nimic de ascuns, nu .

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )