Libnet.ro
UNICEF

19:30

VIDEO Horoscop - Zodia SAGETATOR, saptamana 29 septembrie - 5 octombrie.

România Liberă România Liberă,
VIDEO Horoscop - Zodia SAGETATOR, saptamana 29 septembrie - 5 octombrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 29 septembrie - 5 octombrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In acest weekend Sagetatorul este doritor de aventura, vrea sa faca ceva ce n-a mai facut pana acum, chiar daca este trecut un pic de prima tinerete sau are copii care i-au luat-o inainte. Puteti visa si la putina dragoste, o intalnire romantica, o noua relatie sau chiar reimprospatarea celei existente. Din pacate, asta este valabil doar . continuă pe România Liberă

VIDEO Horoscop - Zodia VARSATOR, saptamana 29 septembrie - 5 octombrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 29 septembrie - 5 octombrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In weekendul acesta orice se poate intampla, nu este vorba despre ceva rau, dar chiar daca nu va planificati perioada tot o sa aveti parte de o vreme exceptionala. Este insa necesar, este imperios necesar sa puneti mana in pieptul unei persoane apropiate dvs. , nu este vorba despre o ruda sau despre partener, ci despre cineva de care .

VIDEO Horoscop - Zodia CAPRICORN, saptamana 29 septembrie - 5 octombrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 29 septembrie - 5 octombrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In weekend, Capricornii sunt ocupati pana peste cap sau cu treburile casnice, cele de pe la casa de la tara, sau cu sarcini de serviciu care vin peste toate planurile de orice alta natura pe care le-ai facut. Ceea ce trebuie sa aveti in vedere se refera la faptul ca prioritare sunt totusi sarcinile de serviciu pe care, daca va lasati pe .

VIDEO Horoscop - Zodia SCORPION, saptamana 29 septembrie - 5 octombrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 29 septembrie - 5 octombrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In acest weekend nu prea aveti timp sa petreceti, ce sa mai vorbim ca unii membri ai familiei abia daca va mai vad la fata. Oricum stiti ca puteti sa va bazati pe ajutorul lor mai ales acum cand se pare si interesul dvs. este sa aveti un taram de liniste si pace si acesta nu poate fi, in cele din urma, decat familia. Acum insa sunteti .

VIDEO Horoscop - Zodia BALANTA, saptamana 29 septembrie - 5 octombrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 29 septembrie - 5 octombrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In acest weekend nativii Balanta sunt prea concentrati pe unele idei de afaceri, astfel ca neglijati destul de mult relatiile de familie, cele cu parintii, copiii sau, cel mai rau, cele cu partenerul. Aveti ceva de vandut sau vreti sa cedati ceva contra altui obiect plus sume in contraoferta, iar asta nu va prea iese asa cum vreti dvs. De .

VIDEO Horoscop - Zodia FECIOARA, saptamana 29 septembrie - 5 octombrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 29 septembrie - 5 octombrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Daca weekendul trecut nu a fost chiar asa de reusit precum ati fi vrut, iata ca acum va faceti programul dupa propria inima asa cum va dicteaza ea si luati decizii mari. Multi dintre nativii Fecioara vor lua o pauza mai mare, mergand intr-o calatorie acolo unde ii asteapta poate dragostea sau vreo alternativa la fel de interesanta. Altii, .

VIDEO Horoscop - Zodia LEU, saptamana 29 septembrie - 5 octombrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 29 septembrie - 5 octombrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Leul, in general, este maestru la petrecerea timpului liber, asa ca si acum va fi la fel. Numai ca va avea nevoie, ca sa-i fie satisfacute toate placerile, de anturaj care sa-l aplaude, sa-l admire, sa-i soarba poantele, glumele de pe buze. Nu va fi chiar asa, va avea nevoie de folosirea tuturor trucurilor posibile si imposibile pentru ca .

VIDEO Horoscop - Zodia RAC, saptamana 29 septembrie - 5 octombrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 29 septembrie - 5 octombrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. De data asta nativul Rac are putine sanse sa se dezlantuie asa cum ar vrea el. Se va remarca, indiferent ce va incerca sa faca, altceva decat impreuna cu familia, copiii, parintii sau partenerul, printr-o proasta inspiratie in alegerea modului cum sa-si petreaca timpul liber. Asa se face ca daca vrea sa plece intr-o vizita va ajunge de .

VIDEO Horoscop - Zodia GEMENI, saptamana 29 septembrie - 5 octombrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 29 septembrie - 5 octombrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In acest weekend Gemenii nu mai au timp de petrecere, de distractie. Fie vor fi chemati la munca, fie sunt retinuti acasa de vreo lucrare personala care este posibil sa le aduca ceva bani in plus. Lucrurile nu vor decurge chiar asa de usor, vor fi migaloase, enervante, mai ales ca nu se vor potrivi cunostintele dvs. din prima cu problemele .

VIDEO Horoscop - Zodia TAUR, saptamana 29 septembrie - 5 octombrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 29 septembrie - 5 octombrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In acest weekend Taurilor li se pregateste o surpriza de catre persoane apropiate, dragi, astfel ca poate vor iesi la o plimbare pe undeva unde pana acum totul parea doar un vis. Sigur asta va fi indeosebi in ziua de sambata, pentru ca duminica se anunta o campanie de munci casnice de anvergura, nu de alta dar prea ati neglijat aspectul, .

VIDEO Horoscop - Zodia BERBEC, saptamana 29 septembrie - 5 octombrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 29 septembrie - 5 octombrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Imediat ce incepe weekendul va veti aduce aminte de oamenii cu care ati colaborat in ultima vreme, aceasta vreme poate fi si un an, oameni cu care destinele voastre s-au intersectat intr-un mod fericit, aducand o nota aparte, fericita vietii voastre. Sunteti coplesiti de multa recunostinta, de gratitudine, pe care o lasati sa se vada, .

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )