Libnet.ro
UNICEF

14:15

VIDEO Horoscop - Zodia VARSATOR, saptamana 20-26 octombrie.

România Liberă România Liberă,
VIDEO Horoscop - Zodia VARSATOR, saptamana 20-26 octombrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 20 - 26 octombrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Nativii Varsatori vor avea o saptamana frumoasa, bine aspectata cu multe posibilitati de abordare a diferitelor situatii in care va veti afla. De data acesta dragi Varsatori astrele va permit sa alegeti modurile pe care le considerati cele mai adecvate pentru a actiona in raport cu evenimentele aflate in derulare. E bine sa va asumati si unele . continuă pe România Liberă

VIDEO Horoscop - Zodia SAGETATOR, saptamana 20-26 octombrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 20 - 26 octombrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Sagetatorii au un final de saptamana placut, in care unii vor incerca sa se odihneasca activ sau sa-si mai puna la punct dulapurile, camara sau alte locuri ascunse de prin casa in care nu ati mai facut demult ordine. Luni si marti sunteti obligati la serviciu sa asistati la o sumedenie de lucruri cu care nu sunteti de acord. Certuri, tipete, .

VIDEO Horoscop - Zodia CAPRICORN, saptamana 20-26 octombrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 20 - 26 octombrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In acest weekend Capricornii sunt bine aspectati, in sensul ca mai toate situatiile sunt de partea lor, cu greu se va putea intampla ceva care sa le depaseasca puterile. In plus au si o mare eficienta in munca pe care o presteaza, asta chiar daca este weekend. O sa vedeti ca si daca va distrati sau doar va plimbati, si chiar daca va ocupati de .

VIDEO Horoscop - Zodia SCORPION, saptamana 20-26 octombrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 20 - 26 octombrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Weekendul este destul de bun pe cat il faceti de bine, aveti parte de multe bucurii alaturi de rude, prietenii ce pot fi surprinse in fotografii sau in ceva ce este bun pentru viitor. Va fi si multa emotie, multe momente surpriza ce vor fi afisate la usa, asa ca intr-o gluma veche, dar nu va va parea rau deloc, veti fi invitatii unei seri fara .

VIDEO Horoscop - Zodia BALANTA, saptamana 20-26 octombrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 20 - 26 octombrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Acest weekend Balantele il dedica activitatilor pe langa casa, pentru ca ceva, ceva tot nu li se pare ca este in ordine. Nu aveti prea multe de facut, sunteti ordonati de felul dvs. , dar la capitolul curatenie nu faceti niciun rabat. In plus mai pot fi dedicate cateva ore activitatii de voluntariat, acesta fiind felul dvs. de a intelege acum sa .

VIDEO Horoscop - Zodia FECIOARA, saptamana 20-26 octombrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 20 - 26 octombrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Din nefericire Fecioarelor nu le va merge asa de bine nici in weekend, nici in primele zile ale saptamanii ce urmeaza. Nota comuna celor doua perioade este cearta, samanta de scandal care de data asta tine fie de sef, fie de partenerul de viata chiar daca acesta poate fi si la mare departare. Mai ales atunci, pentru ca nemultumirea dvs.

VIDEO Horoscop - Zodia LEU, saptamana 20-26 octombrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 20 - 26 octombrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In acest weekend Leul trebuie sa fie atent la ceea ce simte cu adevarat. Vor aparea o serie de tentatii, care de care mai inspiratoare pentru acest nativ, dar nu toate ii vor fi binefacatoare. Este recomandabil sa vada ceea ce inseamna un sentiment real si ceea ce este doar un impuls temperamental. Daca nu se face corect o astfel de analiza, .

VIDEO Horoscop - Zodia RAC, saptamana 20-26 octombrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 20 - 26 octombrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Acum este o perioada in care trebuie sa dati foarte multe rapoarte la locul de munca, in care sa scrieti cate si mai cate amanunte care sunt neimportante. Sunteti pusi sa faceti lucruri noi si poate frumoase in esenta lor, insa puteti dezvolta o atitudine reticenta. E greu sa acceptati daca va atrage cineva atentia despre aceste lucruri, dar e .

VIDEO Horoscop - Zodia GEMENI, saptamana 20-26 octombrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 20 - 26 octombrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. De data asta aceste zile libere nu va cad chiar bine dvs. Gemenilor. Nu ca ar fi ceva deosebit care sa va puna intr-o situatie fara iesire, cat mai mult va este solicitata abilitatea de a gasi o cale de mijloc atunci cand zilele nu sunt nicicum. Nu sunt nici bune, dar nici rele, iar dvs. trebuie sa va faceti griji din tot ceea ce se intampla prin .

VIDEO Horoscop - Zodia TAUR, saptamana 20-26 octombrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 20 - 26 octombrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In acest weekend Taurul nu se va intelege pe sine in sensul ca va experimenta o gama vasta de trairi afective, de la placere la durere, de la extaz la frica si demoralizare. Este bine sa va concentrati pe partea frumoasa a vietii pe care o traiti, a schimbarilor si perspectivelor ce vi s-au deschis astfel incat sa uitati de aceasta labilitate .

VIDEO Horoscop - Zodia BERBEC, saptamana 20-26 octombrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 20 - 26 octombrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In acest weekend aveti motive sa va bucurati, sa fiti fericiti, asta mai ales datorita familiei si anturajului de care aveti parte acum, dar este ceva care va tine pe loc, mai ale pe sambata. Este un lucru pe care nu-l puteti urni, ceva ce nu-i puteti da de capat, deci de o anume viziune introspectiva aveti nevoie, trebuie sa urmati niste reguli .

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4292 seconds )