Libnet.ro
UNICEF

21:15

VIDEO Un hub pentru cei care fac proiecte pe blockchain Cum functioneaza si cum poate ajuta startup-urile

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Un hub pentru cei care fac proiecte pe blockchain Cum functioneaza si cum poate ajuta startup-urile

Recent, a fost lansat la Bucuresti un hub dedicat IT-istilor care vor sa invete lucruri despre tehnologia care sta in spatele criptomonedelor sau chiar sa dezvolte proiecte pe blockchain. Am stat de vorba cu unul dintre fondatorii acestui hub pentru a afla cine poate sa lucreze aici si cum poate aceasta tehnologie sa ajute startup-urile romanesti. continuă pe Hotnews

Atentionare de calatorie pentru cei care merg cu masina personala in Grecia. S-a schimbat codul rutier!

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecia cu privire la modificarile aduse de Noul Cod Rutier elen, privind sanctiunile si aplicarea.

Cei care produc energie electrica regenerabila o vor putea vinde n retea

Cei care detin aparate ce produc energie, atat persoane fizice cat si firme, vor putea vinde retelei electricitatea suplimentara generata, aceasta urmand sa fie compensata in factura. Legea a fost promulgata marti de presedintele Romaniei Klaus Iohannis. Ce conditii trebuie sa indeplineasca producatorii.

Utile: Infertilitatea n Romnia. Ce ne dezvaluie primul studiu de infertilitate facut n tara noastra; Inovatie istorica n medicina: savantii au realizat prima radiografie 3D color la un om; Cele mai importante functii care fac din telefon un birou mobil

Magnet pentru capturarea celulelor canceroase. Cum functioneaza dispozitivul. Cercetatori dei SUA au pus la punct un dispozitiv magnetic care poate captura celulele canceroase din sange, potrivit agentiei Xinhua. Tehnica este. Ce sa faci sa nu te ingrasi in vacanta: ponturi de la un campion national de culturism si fitness. Flavius Ursachi, dublu campion national de Culturism si Fitness vorbeste despre cum sa ne pregatim corpul si de ce reguli ar trebui sa tinem cont atunci cand mergem in vacanta.

Imagini-soc. Cum arata camerele intime in care fac amor puscariasii din Romania in timpul vizitelor conjugale - FOTO

Cunoscutul fotograf Cosmin Bumbut a realizat un proiect fotografic intitulat Camera intima, scop in care a vizitat 35 de penitenciare din Romania. Artistul a surprins interiorul dormitoarelor in care.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Decizia a fost anuntata de pe holurile tribunalului! Ce trebuie sa faca cei care au autoturisme pe motorina in Romania

Tribunalul administrativ federal din Leipzig, Germania, a decis ca orasele au dreptul sa interzica circulatia autovehiculelor diesel vechi, pentru a aduce nivelul de poluare a aerului in conformitate cu normele.

Franta se revolta: Raspuns transant pentru cei care au ras de nationala de fotbal dupa finala Mondialului

Au existat voci care au spus ca, in loc de Les Bleus, trupa lui Didier Deschamps trebuie sa fie poreclita Les Noirs, avand in vedere numarul jucatorilor de culoare pe care ii are in lot.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Veste TERIBILA pentru romanii care au autoturisme pe motorina la mana a doua! Cat mai au voie sa circule

Pentru ca ofera un consum redus, putere la turatie mica si sunt ideale pentru calatoriile lungi, romanii inca prefera masinile diesel. Totodata, acestia prefera automobilele second-hand. Cand vrem.

Se schimba regimul pasapoartelor: Atentionare de ULTIM MOMENT pentru romanii care vor sa iasa din tara

Se schimba regimul pasapoartelor. Pentru adulti, valabilitatea pasapoartelor simple se dubleaza, incepand cu data de 20 iulie, de la cinci la zece ani. in cazul minorilor cu varsta cuprinsa intre 12 si.

Avertisment pentru romnii care merg cu masina n Grecia: Codul Rutier a devenit extrem de dur si n multe cazuri permisul de conducere poate fi ridicat pe loc

Grecia a aplicat o serie de modificari Codului Rutier, potrivit carora permisul de conducere poate fi ridicat pe loc daca soferul depaseste cu 30 km/h viteza legala, daca trece pe rosu, daca vorbeste lsa telefon fara dispozitiv Bluetooth sau chiar si daca arunca pe geam chistoace. Avertismentul a fost postat de Consulatul General al Romaniei la Salonic. Nerespectarea culorii rosii a semaforului se sanctioneaza cu amenda de 700 euro, iar pentru depasirea vitezei legale cu 30 km/h amenda este de 350 euro. in cele mai multe cazuri se retine si talonul pentru 60 de zile.

Veste de cosmar pentru romanii care au datorii la intretinere. E oficial, s-a dat legea

Noua lege a asociatiilor de proprietari care se afla la promulgare la presedintele Iohannis le da posibilitatea administratorilor de bloc sa inscrie la cartea funciara o ipoteca imobiliara contra proprietarului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )