Libnet.ro
UNICEF

07:30

VIDEO Huiduieli la un eveniment electoral al candidatului la sectorul 1 Clotilde Armand Orban: Sa nu faceti niciodata ce fac acesti exponenti ai PSD - lipsa de civilizatie si obraznicie la maxim

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Huiduieli la un eveniment electoral al candidatului la sectorul 1 Clotilde Armand Orban: Sa nu faceti niciodata ce fac acesti exponenti ai PSD - lipsa de civilizatie si obraznicie la maxim

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, si liderul PNL, Ludovic Orban, au fost huiduti marti seara de mai multe persoane, care au strigat M. e PNL, la un eveniment electoral. in timp ce era huiduit, Orban le-a transmis un mesaj liberalilor si celor din USR-PLS: Sa nu faceti niciodata ce fac acesti exponenti ai PSD, care arata ce a adus PSD pentru Sectorul 1 - lipsa de educatie, lipsa de civilizatie si obraznicie la maxim. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban si Clotilde Armand, huiduiti la un eveniment electoral al PNL in Capitala

Ludovic Orban a fost huiduit, marti, la un eveniment electoral al PNL din Sectorul 1 al Capitalei. Mai multi protestatari au scandat la portavoci lozinci antiguvernamentale si nici premierul nu a fost scutit de acestea.

A facut Clotilde Armand afaceri cu bani publici? Explicatii despre contractele Egis cu primariile din Romania si despre compania Bechtel (VIDEO)

Jurnalistul B1 TV Silviu Manastire a avut-o invitata duminica, in emisiunea Dosar de politician, pe Clotilde Armand, candidata la Primaria Sectorul 1. Manastire a prezentat un contract incheiat de Egis.

Oana Lovin Sparanghel si Adriana Bahmuteanu au facut circ la evenimentul de lansare a candidaturii lui Clotilde Armand

Adriana Bahmuteanu candidat la Primaria Sectorului 1) si Oana Lovin agitatoare PSD) au facut circ la evenimentul de lansare a candidaturii lui Clotilde Armand pentru Sectorul 1. Oana Lovin a scandat la portavoce trivialitati impotriva PNL si USR. La eveniment a fost prezent si premierul Ludovic Orban, apostorfat si el de binomul Bahmuteanu - Lovin.

Clotilde Armand, lamuriri despre accidentul de munca produs la Distrigaz, pe vremea cand era manager executiv in companie. Un om a murit atunci, iar concluzia anchetei a fost ca tot el era vinovatul (VIDEO)

Clotilde Armand, candidata la Primaria Sectorului 1, a povestit duminica, pentru B1 TV, ce s-a intamplat in 2009, cand un accident de munca produs la Distrigaz, companie in care ea era manager executiv, a dus la.

Dezbatere pe B1 TV. Principalii candidati la Primaria Sectorului 1, fata in fata. Dan Tudorache: Am inceput proiecte importante Clotilde Armand: Alegatorii sa ia in calcul realizarile, nu promisiunile (VIDEO)

Jurnalistul B1 TV Silviu Manastire i-a adus duminica, in fata telespectatorilor, pe principalii candidati la Primaria Sectorului 1, cel mai bogat sector al Capitalei. Clotilde Armand, candidata USR-PLUS sustinut.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )