Libnet.ro
UNICEF

15:45

VIDEO Ce i-a cerut Marian Oprisan presedintelui Klaus Iohannis de Ziua Unirii Principatelor Romane

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ce i-a cerut Marian Oprisan presedintelui Klaus Iohannis de Ziua Unirii Principatelor Romane

Aproximativ 2. 500 de persoane au participat miercuri la Focsani la sarbatorirea a 159 de ani de la faurirea Unirii Principatelor Romane. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, mesaj important in mijlocul scandalului

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, marti, la Palatul Cotroceni, cu sefii misiunilor diplomatice acreditati la Bucuresti. Discursul presedintelui Klaus Iohannis poate fi urmarit LIVE,.

CCR admite sesizarea lui Klaus Iohannis, privind abrogarea suspendarii functionarilor publici trimisi in judecata

Curtea Constitutionala a Romaniei a admis, marti, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis cu privire la legea care mentine abrogarea suspendarii functionarilor publici trimisi in.

Klaus Iohannis, atac la guvernanti in discursul de Ziua Unirii Principatelor: Sa fie mai atenti la cerintele cetatenilor, la consecintele pe termen lung ale deciziilor luate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel la guvernanti, in discursul sustinut la Patriarhia Romana cu ocazia implinirii a 159 de ani de la Unirea Principatele. Seful statului le-a cerut.

Klaus Iohannis, mesaj pentru protestatari: Acesti oameni sunt... (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca oamenii care au partidipat la amplele proteste care au avut loc pe 20 ianuarie sunt de admirat pentru ca au iesit in strada in ciuda ninsorii abundente.

Klaus Iohannis, mesaj pentru PROTESTATARI: Acesti oameni SUNT... (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca oamenii care au partidipat la amplele proteste care au avut loc pe 20 ianuarie sunt de admirat pentru ca au iesit in strada in ciuda ninsorii abundente.

Klaus Iohannis: Penalii nu au ce cauta in fruntea statului. Ce mesaj DUR a transmis presedintele opozitiei(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, intrebat de ce a desemnat-o pe Viorica Dancila drept premier, in ciuda numeroaselor apeluri pentru a nu face acest lucru, ca a cantarit foarte bine ac.

Klaus Iohannis spune ca nu se teme de suspendare: Nu exista niciun motiv(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca nu se teme de o eventuala suspendare. Precizarile sefului statului vin in contextul in care, dupa demisia lui Mihai Tudose din functia de premier, voci.

Klaus Iohannis: Avem o societate matura si activa, dar care are nevoie de un stat pe masura ei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la intalnirea anuala cu sefii misiunilor diplomatice acreditati la Bucuresti, ca Romania are o societate matura, care are insa nevoie de un.

Klaus Iohannis: Manifestatiile pasnice si democratice arata o fata frumoasa a Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca progresul Romaniei este legat de existenta unei legislatii coerente si stabile, care sa sanctioneze abuzurile, iar manifestatiile pasnice si democratice arata o fata frumoasa a Romaniei de.

Klaus Iohannis, discurs de Ziua Unirii Principatelor: Sute de mii de romani au protestat, in 2017 si 2018, pentru o tara stabila si prospera, pentru o justitie independenta si eficienta. La fel ca acum un secol, spiritul natiunii este viu

Sute de mii de romani au protestat, in 2017 si 2018, pentru o tara stabila si prospera, pentru o justitie independenta si eficienta. La fel ca acum un secol, spiritul natiunii este viu. Manifestatiile pasnice arata o fata frumoasa a societatii de azi, o Romanie care stie ce vrea, care nu abdica de la valorile fundamentale. ) Romanii vor o guvernare decenta si eficienta, a afirmat miercuri presedintele Klaus Iohannis, in discursul de Ziua Unirii Principatelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )