Libnet.ro
UNICEF

08:15

VIDEO Ice Bucket Fail: arsuri, lovituri si momente jenante. Cele mai nereusite dusuri cu gheata

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ice Bucket Fail: arsuri, lovituri si momente jenante. Cele mai nereusite dusuri cu gheata

Oameni din toata lumea au dat curs provocarii galeata cu apa in ultimele saptamani, dar unii dintre ei au incercat sa sfideze legile fizicii si ale logicii. Rezultatul: arsuri, cazaturi, vanatai si multe momente penibile. continuă pe Adevărul

Donatiile in urma campaniei Ice Bucket Challenge au ajuns la peste 100 de milioane de dolari (VIDEO)

Peste 100 de milioane dolari s-au strans pana acum din donatii, in urma campaniei Ice Bucket Challenge, celebra provocare a galetii cu gheata. Personalitati din intreaga lume, printre care Tom Cruise, Bill.

Stephen Hawking a raspuns provocarii Ice Bucket Challenge intr-un mod inedit (VIDEO)

Astrofizicianul britanic Stephen Hawking, care sufera de maladia Lou Gehrig, a raspuns provocarii Ice Bucket Challenge intr-un mod inedit. Hawking a acceptat provocarea, insa nu si-a turnat el o galeata cu.

VIDEO Stephen Hawking si provocarea Ice Bucket: si-a cooptat intreaga familie in campania umanitara

Savantul Stephen Hawking a acceptat provocarea Ice Bucket Challenge, dar a facut-o intr-un mod inedit, incluzandu-si toata familia in campania umanitara.

VIDEO. Cum a raspuns Stephen Hawking la provocarea Ice Bucket Challenge

Celebrul astrofizician britanic Stephen Hawking, care sufera de maladia Lou Gehrig, pentru care se strang bani cu ajutorul campaniei ALS Ice Bucket Challenge, a raspuns intr-un mod inedit la provocarea de la a-si turna o galeta de apa si gheata in cap, scrie Medaifax.

Jurnalistul Malin Bot a acceptat provocarea Ice Bucket si i-a nominalizat pe Turcescu, Cristoiu si Dan Andronic (VIDEO)

Jurnalistul Malin Bot a acceptat provocarea Ice Bucket Challenge, facuta de unul dintre colegii de la Evenimentul Zilei. Acesta a precizat ca va dona pentru fiul unei colege din presa care are mari probleme de.

VIDEO! Cum a acceptat Donatella Versace provocarea Ice Bucket!

Donatella Versace a acceptat provocarea Ice Bucket Challange intr-un mod original. Ca o zeita din Grecia Antica, Donatella a avut langa ea doi baieti la bustul gol care i-au turnat apa in cap din vase grecesti. Donatella i-a provocat mai departe pe Pharell, Prince si Pedro Almodovar.

Marea Britanie: Supermarketurile au ramas fara gheata din cauza campaniei ALS Ice Bucket

ALS Ice Bucket a facut ca multe supermarketuri din orase britanice sa ramana fara gheata, pe masura ce campania a luat amploare in randul populatiei, transmite dailymail. co. uk. Rafturile din congelatoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )