Libnet.ro
UNICEF

22:30

VIDEO Iga Swiatek a castigat premiul pentru lovitura anului

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Iga Swiatek a castigat premiul pentru lovitura anului

Poloneza Iga Swiatek, locul 60 WTA, in varsta de 18 ani, a invins-o pe Simona Halep, locul 4 WTA, in ancheta pentru lovitura anului, realizata de WTA. continuă pe Hotnews

Simona Halep si Patricia Tig, in finala pentru lovitura anului in WTA

Despartite de 109 pozitii in clasamentul mondial, Simona Halep 28 ani, 4 WTA) si Patricia Tig 25 ani, 113 WTA) se lupta in finala anchetei WTA care va desemna cea mai frumoasa lovitura a sezonului 2019 in tenisul feminin.

Emisiunea Conspiratii, premiul pentru cel mai bun debut la Gala de Excelenta a Centrului pentru Educatie si Promovare Culturala

Antena 3 a primit premiul pentru cel mai bun debut la Gala de Excelenta a Centrului pentru Educatie si Promovare Culturala. Realizatorii Ana Maria Bujor si Alexandru Ganci ne-au asigurat ca nu este vorba de nicio conspiratie si ca debutul lor a fost considerat de catre public, de aceea au fost si premiati.

VIDEO Simona Halep si Patricia Tig, in finala sondajului pentru cea mai frumoasa lovitura a lui 2019

Jucatoarele romane de tenis Simona Halep si Patricia Tig se afla printre finalistele sondajului pentru cea mai frumoasa lovitura a anului 2019 in circuitul profesionist de tenis, realizata pe site-ul WTA, alaturi de poloneza Iga Swiatek si de ucraineanca Elian Svitolina.

VIDEO Simona Halep, favorita fanilor pentru al treilea sezon consecutiv

Simona Halep, locul 4 mondial, a fost aleasa pentru a treia oara la rand favorita fanilor intr-un sezon, intr-o ancheta realizata de WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )