Libnet.ro
UNICEF

07:30

VIDEO Igor Dodon: Belarus poate fi un exemplu pentru Republica Moldova. Acolo oamenii nu pleaca din tara

Adevărul Adevărul,
VIDEO Igor Dodon: Belarus poate fi un exemplu pentru Republica Moldova. Acolo oamenii nu pleaca din tara

Igor Dodon va efectua in luna iulie al acestui an o vizita oficiala la Minsk, unde se va intalni cu Alexandr Lukasenko. in acest context, seful statului a subliniat ca Belarus este un exemplu pentru Republica Moldova la capitolul dezvoltarii economice a tarii. continuă pe Adevărul

Igor Dodon: Belarus poate fi un exemplu pentru Republica Moldova. Acolo oamenii nu pleaca din tara VIDEO

Igor Dodon va efectua in luna iulie al acestui an o vizita oficiala la Minsk, unde se va intalni cu Alexandr Lukasenko. in acest context, seful statului a subliniat ca Belarus este un exemplu pentru Republica Moldova la capitolul dezvoltarii economice a tarii.

Igor Dodon a dispus evaluarea riscurilor unor eventuale inundatii

Presedintele Igor Dodon a cerut autoritatilor competente evaluarea riscurilor unor eventuale inundatii si altor consecinte negative ale ninsorilor din 20 si 21 aprilie, transmite IPN.

Asta e cea mai puternica rugaciune pe care o mama o poate spune pentru copilul sau - Il va proteja pe acesta de toate cele rele!

O mama adevarata ar face orice pentru copilul ei si, mai ales in momentele de cumpana, ar da orice ca puiul ei sa fie bine. Pentru asta, ortodoxia vine cu o rugaciune catre Domnul Iisus Hristos, rugaciune ce ii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )