Libnet.ro
UNICEF

05:15

VIDEO Igor Dodon a tras cu tunul la Sankt Petersburg in numele Moldovei

Adevărul Adevărul,
VIDEO Igor Dodon a tras cu tunul la Sankt Petersburg in numele Moldovei

Aflat intr-o vizita de lucru la Sankt Petersburg, Igor Dodon a ajuns si la una dintre cele mai mari destinatii turistice din oras, Fortareata Petru si Pavel, unde presedintele Republicii Moldova nu a ezitat tentatiei de a trage cu tunul in numele tarii noastre. continuă pe Adevărul

Igor Dodon a plecat intr-o vizita de lucru la Sankt-Petersburg

Igor Dodon a plecat miercuri, 31 mai, intr-o vizita de lucru la Sankt-Petersburg, unde va participa la forumul economic international de la Petersburg. Potrivit sefului statului, la acest eveniment vor fi prezenti diferiti lideri de state, politologi, economisti si reprezentanti ai business-ului.

Igor Dodon e revoltat de expulzarea a cinci diplomati rusi din Republica Moldova si vrea sa discute acest subiect cu Vladimir Putin

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va participa pe 1 si 2 iunie la Forumul Economic International care se va desfasura la Sankt Petersburg si spera sa discute acolo cu omologul sau rus, Vladimir Putin, chestiunea expulzarii a cinci diplomati ai Ambasadei Federatiei Ruse la Chisinau.

Mircea Lucescu, dat afara de la Zenit Sankt Petersburg dupa doar un sezon

Imediat ce a preluat conducerea clubului, noul presedinte al echipei Zenit Sankt Petersburg l-a demis pe Mircea Lucescu din functia de antrenor. Anuntul a fost facut pe pagina de Facebook a.

Mircea Lucescu, dat afara de la Zenit Sankt Petersburg

Tehnicianul Mircea Lucescu a fost demis din functia de antrenor al echipei Zenit Sankt Petersburg, a anuntat, duminica, pagina de Facebook a gruparii ruse.

Procesul dintre Basescu si Dodon a fost din nou amamat. Avocatul lui Igor Dodon nu s-a prezentat in instanta

Procesul dintre Traian Basescu si presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, privind anularea cetateniei moldovenesti, a fost amanat inca o data. Cauza o reprezinta faptul ca avocatul lui Dodon nu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )