Libnet.ro
UNICEF

06:45

VIDEO Imagini din avion cu autostrada in constructie de la Arad la granita cu Ungaria

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Imagini din avion cu autostrada in constructie de la Arad la granita cu Ungaria

Noi imagini filmate din avion cu cele doua tronsoane din autostrada Arad - Nadlac aflate in constructie au fost publicate de catre utlizatorii forumurilor dedicate subiectelor de infrastructura. Autoritatile anuntau ca ar dori inaugurarea autostrazii pana la finele anului, macar a lotului 1 de la Nadlac la Pecica, insa pe imagini se poate observa ca lucrarile sunt inca departe de a fi finalizate, iar sansele unei inaugurari anul acesta sunt mici. Vezi in video cum arata autostrada la trecerea frontierei cu Ungaria si cum se uneste cu autostrada in constructie de pe partea maghiara. continuă pe Hotnews

VIDEO Imagini din avion cu lotul 3 din Autostrada Sibiu - Orastie, tronson ce ar trebui sa fie gata in trei saptamani

Utilizatorii forumurilor dedicate subiectelor de infrastructura au publicat o noua filmare din avion cu lotul 3 22 km) din autostrada A1 Sibiu - Orastie, singurul tronson aflat inca in constructie si care ar trebui, conform declaratiilor oficiale, sa fie deschisa traficului pe 15 noiembrie. Fata de filmarile precedente, se observa cum constructorul italian Impregilo a inceput sa astearna asfaltul, chiar si in zonele afectate de alunecari de teren si care au dus la intarzierea de peste 18 luni. Cu toate acestea, in zonele cu probleme inca se observa suprafete afectate de alunecari de teren, chiar si pe pante abrupte, un lucru ingrijorator in vederea unei posibile deschideri a traficului in viitorul apropiat.

VIDEO Imagini cu buncarul lui Mussolini din al Doilea Razboi Mondial

Un buncar din perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial, folosit de liderul fascist Benito Mussolini va fi deschis publicului pentru prima oara, anunta BBC. Buncarul este o pivnita de vinuri transformata, care se afla sub fosta vila privata a lui Mussolini din Roma.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )