Libnet.ro
UNICEF

13:45

VIDEO Imagini din timpul filmarilor trilogiei cu care un regizor roman vrea sa concureze Urzeala tronurilor

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Imagini din timpul filmarilor trilogiei cu care un regizor roman vrea sa concureze Urzeala tronurilor

Scene din trilogia Egregora: Comoara pierduta, a regizorului Andrei Chiriac, au fost filmate zilele trecute pe Valea Avrigului, langa Sibiu. Productia, care urmareste modelul hollywoodian din Urzeala tronurilor sau Stapanul inelelor, este un film plin de aventura si mister despre o legendara comoara a dacilor. continuă pe Hotnews

Sindicate din educatie cer sanctionarea elevilor si parintilor care posteaza imagini din timpul orelor predate online de profesori

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) lanseaza un apel public catre guvern, cerand, printre altele, acces la internet de mare viteza in toate scolile, laptopuri performante pentru cadrele didactice si modificarea legislatiei astfel incat sa existe sanctiuni clare pentru parintii si elevii care aduc grave prejudicii de imagine unor cadre didactie, prin postarea pe retelele de socializare de filmulete si imagini trucate luate din timpul predarii online. De asemenea, FSLI cere ca orele online sa fie inregistrate numai cu acordul profesorilor.

VIDEO Imagini din drona cu pasajul Mogosoaia: in continuare lucrarile se deruleaza cu frana de mana trasa

Lucrarile la pasajul rutier Mogosoaia de pe centura capitalei se deruleaza in continuare cu frana de mana trasa, avansul situandu-se la 20% stadiu fizic, scrie Asociatia Pro Infrastructura care publica si un video din drona cu santierul in cauza. Pasajul de doar 800 de metri va muta actuala Sosea de Centura a Capitalei cu ale sale patru benzi peste giratoriul de la intersectia cu DN1A. Lucrarile au inceput in aprilie si au un termen de realizare de doi ani.

VIDEO Imagini din drona cu santierul giratoriului suspendat de pe Centura Capitalei, la Berceni

Pe Soseaua de Centura a Capitalei, pe partea de sud, la intersectia cu Soseaua Berceni, o asociere de firme romanesti lucreaza la un pasaj rutier - un giratoriu suspendat, la pachet cu largirea centurii pe cativa kilometri. Asociatia Construim a filmat santierul din drona, avansul lucrarilor fiind unul foarte vizibil in conditiile in care constructorul a intrat in teren de putin peste o luna.

VIDEO Conflictul din Nagorno Karabah: Stepanakert, un oras fantoma, desfigurat de bombardamentele azere

A fost nevoie de doar doua zile pentru ca Stepanakert, capitala autoproclamatei republici Nagorno Karabah, din muntii caucazieni, sa fie desfigurat de bombardamentele azere si golit de o mare parte a populatiei, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )