Libnet.ro
UNICEF

16:15

VIDEO Imagini incredibile: Un meci din Liga Europa a fost oprit din cauza unui incident care se va lasa cu sanctiuni aspre

Adevărul Adevărul,
VIDEO Imagini incredibile: Un meci din Liga Europa a fost oprit din cauza unui incident care se va lasa cu sanctiuni aspre

FIFA si UEFA spun mereu ca politicul nu trebuie sa fie amestecat cu sportul si, de aceea, scandalul de joi seara va fi urmat de o serie de decizii dure. continuă pe Adevărul

VIDEO Pur si simplu fabulos: Golul serii in Europa a fost marcat intr-un meci cu trei romani

Liga Campionilor a furnizat, marti si miercuri, niste bijuterii, insa reusita brazilianului Rafael Forster Ludogoret) din partida cu Ferencvaros poate candida, oricand, la titlul de golul sezonului in Liga Europa.

Liga Campionilor (handbal f): SCM Ramnicu Valcea vs BBM Bietigheim 34-27, in primul meci din Grupa D

Campioana en-titre a Romaniei la handbal feminin, SCM Ramnicu Valcea, a invins vineri, pe teren propriu, formatia germana SG BBM Bietigheim, cu scorul de 34-27 20-18), in primul meci din grupa D a Ligii Campionilor. Ramnicu Valcea are reprezentanta din nou in Liga Campionilor dupa sase sezoane.

VIDEO Imagini socante cu crima comisa in Anglia de unul dintre cei mai urmariti barbati din lume. Ucigasul a fost prins la Cluj

Shane OBrien 31 de ani), unul dintre cei mai urmariti barbati din lume conform anuntului facut de Politia britanica, a fost gasit vinovat de uciderea unui tanar de 21 de ani intr-un local din Londra. Cu aceasta ocazie, familia victimei a fost de acord cu publicarea inregistrarii video in care se poate vedea cum a fost savarsita crima. Infractorul a fost prins in luna martie, in centrul Clujului, dupa trei ani si jumatate de cautari intense.

Liga Europa ofera o seara magica: 11 din cele 24 de meciuri sunt, diseara, la televizor. Programul complet

A doua competitie intercluburi din Europa continua, diseara, cu partidele din runda a doua din faza grupelor. in Olanda, la Alkmaar si la Rotterdam, vor fi doua dueluri spectaculoase.

Live Stream Online Celtic CFR Cluj Live Video in grupa E din Europa League

Celtic CFR Cluj se joaca joi, 3 octombrie 2019, de la ora 22:00, in runda cu numarul 2 a grupei E din Europa League. Partida este transmisa in direct de Digi Sport 1, Telekom Sport 1 si Look Plus, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine .

ALERTA de EBOLA in Europa! Aeroportul din Glasgow A FOST iNCHIS. Fotbalistii de la CFR Cluj nu se pot intoarce acasa

Alerta de Ebola in Europa. Aeroportul din Glasgow a fost inchis din cauza unei persoane suspecte ca este purtatoare a acestei boli infectioase virale, transmite GSP. ro.

Liderul din Liga 2 are un nou antrenor

Turris-Oltul Turnu Magurele, echipa care conduce ierarhia in Liga 2, are un nou antrenor principal in persoana lui Florin Bratu.

Un preot din Pitesti a fost retinut pentru tentativa de omor. A lovit intentionat cu masina un barbat

Un preot din Pitesti a fost retinut pentru tentativa de omor dupa ce a lovit cu masina intentionat un barbat pe un bulevard din oras. Barbatul s-a enervat pentru ca preotul care se afla la volan nu.

Doi elevi ai Scolii de Politie din Campina au fost prinsi cu droguri in camin

Doi elevi ai Scolii de Politie din Campina au fost exmatriculati dupa ce au fost prinsi cu droguri in camin. Potrivit unor surse, asupra celor doi s-ar fi gasit aproximativ 70 de plicuri care contineau.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )