Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO. Imagini cu militarii turci care trag in protestatari in timpul tentativei de lovitura de stat

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Imagini cu militarii turci care trag in protestatari in timpul tentativei de lovitura de stat

Inregistrari video cu militari care trag in protestatari, in Turcia, in timpul tentativei de lovitura de stat din weekend au aparut joi, relateaza The Associated Press. Imaginile prezinta interventia armata pe Podul Bosfor din Istanbul. continuă pe România Liberă

Ce pedeapsa au primit militarii turci, fugiti in Grecia

Cei opt militari turci care au fugit in Grecia dupa lovitura de stat a esuata au fost condamnati joi la doua luni de inchisoare cu suspendare de tribunalul din Alexandroupolis nord-est) pentru intrare ilegala in aceasta tara, relateaza AFP, potrivit Agerpres. in pofida acestei condamnari cu suspendare, ei vor ramane in detentie pana la decizia cu privire la solicitarea lor de azil, a declarat un oficial al politiei.

Tribunalul elen i-a condamnat la doua luni de inchisoare pe cei opt ofiteri turci care au fugit in Grecia

Tribunalul elen i-a condamnat la doua luni de inchisoare pe cei opt ofiteri turci care au fugit in Grecia, dupa tentativa esuata de lovitura de stat din 15 iulie. Ofiterii au fost acuzati de intrarea.

Pilotii turci care au doborat bombardierul rusesc se afla in detentie. Ei sunt suspectati ca ar fi participat la lovitura de stat esuata

Pilotii turci care au participat la operatiunea de doborare a unui bombardier rusesc, in luna noiembrie, se afla in inchisoare. Ei sunt suspectati de implicare in lovitura de stat esuata, care a avut loc in noaptea de vineri spre sambata, in Turcia, potrivit unui oficial de la Ankara.

Pilotii turci care au doborat un avion rusesc au fost arestati si se afla sub custodia Guvernului de la Ankara

Cei doi piloti turci care sunt responsabili de doborarea avionului rusesc de lupta Su-24 din luna noiembrie a anului 2015 au fost arestati de catre armata turca, potrivit almasdarnews. com. Potrivit unui.

iPhone 7 va fi hidos! Acest video iti arata detaliul care te va face sa nu iti doresti unul

Zvonurile si imaginile cu iPhone 7 sunt din ce in ce mai dese, pe masura ce ne apropiem de lansarea din luna septembrie, scrie playtech. roCele mai noi informatii vin sub forma unui clip video care a fost publicat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )