Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Imagini cu momentul in care doua avioane de mici dimensiuni se lovesc in aer la Suceava si se prabusesc

Adevărul Adevărul,
VIDEO Imagini cu momentul in care doua avioane de mici dimensiuni se lovesc in aer la Suceava si se prabusesc

Pe retelele sociale au fost postate imagini cu momentul in care doua avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit la antrenamente, sambata, in localitatea Fratautii Vechi, din judetul Suceava. in urma ccidentului aviatic, unul dintre piloti a murit, iar celalalt este in stare grava. continuă pe Adevărul

UPDATE Doua avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit n aer, la Suceava. Un pilot a murit, celalalt este grav ranit

Doua avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit in aer, sambata, la Fratautii Vechi, judetul Suceava, in timpul unor zboruri de antrenament, iar apoi s-au prabusit in afara pistei. Unul dintre piloti a murit, a precizat Raed Arafat, la Digi24. Celalalt este grav ranit si va fi transportat la Iasi.

Doua avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit in judetul Suceava: unul dintre piloti a decedat

Doua avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit in aer, sambata, pe timpul unor zboruri de antrenament efectuate deasupra localitatii Fratautii Vechi din judetul Suceava, incident in urma caruia unul dintre piloti a decedat, a anuntat Inspectoratul.

SOCANT! Momentul in care cele doua avioane de la Suceava se ciocnesc (VIDEO)

Doua avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit sambata in aer si s-au prabusit in afara pistei la Fratautii Vechi, judetul Suceava. Un pilot de 60 de ani a murit, iar celalat se afla in stare.

Momentul teribil in care cele doua avioane s-au ciocnit in aer

Doua avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit in aer, sambata, pe timpul unor zboruri de antrenament efectuate deasupra localitatii Fratautii Vechi din judetul Suceava, incident in urma caruia unul dintre.

Dezastru la Suceava: doua avioane s-au ciocnit in zbor

Dezastrul aviatic de la Suceava s-a intamplat la cateva minute dupa ora 11. Doua avioane, de mici dimensiuni, s-au ciocnit in zbor. in jurul orei 11. 15, doua avioane de mici dimensiuni, care efectuau manevre in zona unui aerodrom omologat din apropierea comunei Fratautii Vechi, s-au ciocnit. Cele doua se pregateau pentru un miting aviatic desfasurat [].

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit n Elvetia. Mai multe persoane au murit

Mai multe persoane au murit dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit sambata dimineata intr-o padure din cantonul Nidwalden, provocand un incendiu forestier care a distrus complet aeronava, relateaza Reuters.

Mai multe persoane au decedat in urma prabusirii unui avion de mici dimensiuni in centrul Elvetiei

Mai multe persoane au decedat sambata atunci cand un avion de mici dimensiuni s-a prabusit, sambata, intr-o padure din Elvetia, provocand un incendiu care a distrus complet aparatul de zbor, transmite.

Tragedie in Elvetia: Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit intr-o zona inaccesibila din munti

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit sambata, intr-o padure din Elvetia. La impactul cu solul, aparatul de zbor a fost cuprins de flacari si distrus complet de incendiu, informeaza Reuters. Mai.

Incident aviatic tragic. Doua avioane s-au ciocnit in zbor, in Suceava. Un pilot si-a pierdut viata

Doua avioane s-au ciocnit in zbor, langa aerodromul de la Fratautii Vechi in Suceava. Unul dintre piloti si-a pierdut viata. Stire in curs.

A aparut inregistrare video din momentul in care 3 surori isi ucid cu brutalitate tatal. Toti oamenii au ramas socati cand au privit imaginile

Autoritatile ruse au dat publicitatii o inregistrare din momentul in care trei surori adolescente si-au injunghiat mortal tatal in locuinta lor din Moscova. Cazul a socat si divizat opinia publica din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )