Libnet.ro
UNICEF

06:30

VIDEO Imagini pana acum nestiute din culisele filmelor romanesti vechi

Playtech Playtech,
VIDEO Imagini pana acum nestiute din culisele filmelor romanesti vechi

Studioul Buftea si-a deschis pagina de Facebook. Varsa acolo o arhiva incredibila de fotografii din acea vreme de pe platourile unor filme emblematice ale Romaniei. Noi ti-am pregatit imagini. continuă pe Playtech

Cum s-a razgandit Bulgaria si o sustine acum pe Kovesi: din culisele negocierilor (surse)

Schimbarea de pozitie a Bulgariei care a decis sa o sustina pe Laura Codruta Kovesi la sefia parchetului european, desi initial s-a opus candidaturii, a venit dupa negocierile pe care presedintele Iohannis, dar si lideri PNL, intre care Ludovic Orban care a avut recent o deplasare in tara vecina, sustin surse liberale.

Cum i-a convins Ludovic Orban pe oficialii Bulgariei sa o sustina pe Kovesi la Bruxelles. Detalii din culisele negocierilor

Liberalii sustin ca Bulgaria a decis sa o sustina pe Laura Codruta Kovesi la sefia Parchetului European in urma negocierilor purtate de presedintele Klaus Iohannis si de liderul PNL, Ludovic Orban. Initial, bulgarii s-au pozitionat impotriva numirii lui Kovesi, dar si-au schimbat pozitia dupa vizita lui Orban in tara vecina. Ludovic Orban i-a convins pe .

VIDEO Imagini aeriene de pe santierul podului suspendat peste Dunare. Stadiul lucrarilor

Au aparut noi imagini aeriene cu stadiul lucrarilor la podul suspendat peste Dunare, lucrari ce se executa pe malul judetului Tulcea.

VIDEO Imagini unice surprinse de parasutistii buzoieni dupa saltul dintr-un avion Spartan

Parasutistii buzoieni au facut senzatie, vineri, deasupra multimii adunate in jurul rondului de la iesirea spre Ramnicu Sarat. Profesionistii Centrului de instructie pentru parasutism, din Crang si-au aratat indemanarea aterizand la punct fix, chiar in fata avionului L39 Albatros amplasat in giratoriu, in aplauzele sutelor de spectatori.

Din culisele cinematografiei.Cum a vrut bulibasa Cioaba sa-si puna averea la bataie pentru a cumpara un film

Dupa ce regizorul Laurentiu Damian a realizat unui film documentar privind desfasurarea adunarii traditionale a romilor corturari si caldarari din localitatea Costesti, de la 8 septembrie 1984, bulibasa Ion Cioaba a facut demersuri pentru a achizitiona pelicula care ulterior ajunsese sa ruleze zi si noapte intr-un cinematograf din Sibiu.

Da, Elodia Ghinescu traieste! Nebunie in Brasov, la blocul in care a locuit aceasta: Ce s-a intamplat pana acum!

Inca o veste cutremuratoare in dosarul Elodia Ghinescu! La 11 ani de la disparitia avocatei, o situatie absolut ciudata s-a ivit in blocul din Brasov, in care ea avea cabinetul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )