Libnet.ro
UNICEF

19:30

VIDEO. Imagini in premiera cu Angelina Jolie din perioada in care era dependenta de heroina

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Imagini in premiera cu Angelina Jolie din perioada in care era dependenta de heroina

O inregistrare video din anii 90 o arata in premiera pe Angelina Jolie in perioada in care era dependenta de heroina, filmata de dealerul ei de droguri in timp ce vorbea la telefon, iesind in evidenta ochii ei rosii, bratele atrofiate si zgariate, scrie Mediafax. continuă pe România Liberă

VIDEO O filmare controversata cu Angelina Jolie, de la sfarsitul anilor 90, scoate la suprafata trecutul intunecat al actritei

O filmare controversata cu Angelina Jolie, de la sfarsitul anilor 90, in care actrita, intr-o stare vizibil alterata de droguri, vorbeste la telefon cu tatal ei, actorul Jon Voight, a devenit recent viral pe internet. Videoclipul, realizat de fostul dealer de droguri al actritei, Franklin Meyer, a fost publicat marti deThe National Enquirer.

Angelina Jolie, filmata de dealerul ei in perioada in care era dependenta de heroina (VIDEO)

O inregistrare video din anii 90 o arata in premiera pe Angelina Jolie in perioada in care era dependenta de heroina, filmata de dealerul ei de droguri in timp ce vorbea la telefon, iesind in evidenta.

Angelina Jolie si Brad Pitt vor filma in Malta pentru o noua pelicula in care joaca impreuna

Angelina Jolie si partenerul ei de viata, Brad Pitt, vor aparea din nou impreuna pe marele ecran, intr-o pelicula ale carei filmari ar urma sa aiba loc in urmatoarele luni, in Malta.

Angelina Jolie si Brad Pitt vor juca intr-un nou film impreuna

Actorii Angelina Jolie si Brad Pitt vor juca intr-un nou film impreuna. Va fi pentru prima data in ultimii zece ani cand cei doi care formeaza un cuplu in realitate vor aparea impreuna pe marele ecran, informeaza Mediafax.

REVISTA PRESEI: Fata din Suceava care a adus fericire pe toata planeta

Gandul scrie despre cei 104 elevi care au obtinut nota 10 la Bacalaureat. Rezultate Bacalaureat 2014. Adevarul prezinta fata din Suceava care a adus fericire pe toata planeta. Jurnalul spune ca inregistrarile in care Mircea Basescu admite ca a luat spaga sunt reale. Evenimentul Zilei spune ca Victor Pknta este un Pucist consecvent la doi ani de la Lovitura de stat. Hotnews trateaza subiectul noului termen din dosarul ICA. Capital anunta ca Rockefeller ar putea iesi de pe piata in doi ani. Puterea ne spune cine este Monica Macovei.

Doctorul din America care a garantat ca aducerea lui Nicusor Constantinescu in tara i-ar putea dauna sanatatii acestuia, acuzat de luare de mita

Numele medicului din SUA care a spus ca transportarea lui Nicusor Constantinescu in Romaania ii poate pune viata in pericol apare in documente oficiale fiind acuzat de luare de mita. Serban Cocioba a fost.

Medicul din SUA care a semnat raportul medical al lui Nicusor Constantinescu a fost acuzat de luare de mita, in 1999

Intr-un document al Departamentului de Sanatate si Servicii Umane al Statelor Unite, citat de Hotnews, se arata ca Serban Cocioba, medicul din SUA care sustine ca transportarea lui Nicusor Constantinescu in Romania ii poate pune viata in pericol, a fost acuzat de luare de mita, a fost condamnat la 2 ani de probatiune, sase luni de arest la domiciuliu si amendat cu suma de 10. 000 de dolari .

Medicul roman din SUA care a semnat raportul medical in cazul lui Nicusor Constantinescu: Sustin oriunde acest raport

Medicul Serban Cocioba de la Clinica Medical Metamorphosis din New York, care a semnat ultimul raport medical in cazul lui Nicusor Constantinescu, aratand ca transportarea acestuia in Romania i-ar pune viata in pericol, spune ca documentul are la baza dosarul furnizat de Spitalul John Hopkins.

O echipa de cercetatori sustine ca a descoperit BUTONUL de oprire/pornire din creier, care ar putea ajuta pacientii sa isi revina din coma

Un buton declansator de pornire - oprire, care poate activa sau dezactiva starea de constienta a oamenilor, a fost descoperit in creier de o echipa de cercetatori din Statele Unite, care spera astfel sa ajute.

Tribul din Amazon, care nu luase niciodata contact cu oamenii, si-a parasit adapostul. Motivul este revoltator

Tribul, descoperit in anul 2008 de mai multi fotografi, care nu luase niciodata contact cu alti oameni, a fost nevoit sa isi paraseasca adaposturile din jungla amazoniana. Potrivit FUNAI, Departamentul din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )