Libnet.ro
UNICEF

14:45

VIDEO Imagini spectaculoase din Italia. Vulcanul Etna a inceput sa erupa din nou, luni seara

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Imagini spectaculoase din Italia. Vulcanul Etna a inceput sa erupa din nou, luni seara

Vulcanul Etna, situat pe insula italiana Sicilia, a inceput din nou sa erupa, luni seara, dupa opt luni de pauza, iar imaginile transmise live pe retelele de socializare de catre mai multe publicatii din Italia fac inconjurul internetului, relateaza ABC News. continuă pe Hotnews

Imagini socante din Italia: Doua femei de etnie roma au fost inchise intr-un container ca niste animale salbatice (VIDEO)

Pe retelele de socializare au aparut imagini socante de langa un magazin din orasul italian Follonica. Doua femei de etnie roma au fost inchise intr-un container dupa ce au fost prinse ca.

VIDEO Imagini halucinante cu un drum judetean: lacul din mijlocul soselei

Filmuletul a fost facut de Ionut Dumitrascu, profesor de sport la scoala generala din Ghidigeni, judetul Galati. Profesorul, care locuieste in Certesti si face naveta zilnic pe drumul amintit, se lupta de cativa ani cu autoritatile pentru a le convinge sa repare soseaua, insa de fiecare data s-a ales doar cu promisiuni.

Imagini revoltatoare din Vaslui: Un barbat sta si bea in timp ce pompierii se lupta sa ii scoata apa din casa inundata (VIDEO)

Nesimtirea atinge cote uriase in unele locuri din Romania. in comuna Negresti din judetul Vaslui, pompierii au intervenit de urgenta pentru a evacua apa din casa inundata a unui barbat, dar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )