Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Incendiu puternic la un hotel de lux din Londra UPDATE

Adevărul Adevărul,
VIDEO Incendiu puternic la un hotel de lux din Londra UPDATE

Zeci de pompieri au fost mobilizati pentru stingerea unui incendiu izbucnit intr-un hotel de cinci stele din Knightsbridge, Londra, relateaza CNN. continuă pe Adevărul

VIDEO Incendiu puternic la un hotel de lux din Londra

Zeci de pompieri au fost mobilizati pentru stingerea unui incendiu izbucnit intr-un hotel de cinci stele din Knightsbridge, Londra, relateaza CNN.

UPDATE VIDEO Incendiu puternic la un hotel de 5 stele din Londra. Peste 120 de pompieri intervin

Departamentul de pompieri din Londra informeaza ca 20 de autovehicule de interventie si 120 de pompieri actioneaza pentru stingerea unui incendiu vizibil la acoperisul unui hotel din capitala britanica, transmite Reuters.

VIDEO Incendiu puternic la un hotel de 5 stele din Londra. Peste 120 de pompieri intervin

Departamentul de pompieri din Londra informeaza ca 20 de autovehicule de interventie si 120 de pompieri actioneaza pentru stingerea unui incendiu vizibil la acoperisul unui hotel din capitala britanica, transmite Reuters.

Incendiu urias la un hotel de lux din Londra: 100 de pompieri intervin la fata locului (VIDEO)

Almost 100 firefighters and 15 fire engines are battling a blaze in Knightsbridge, London. Thick black smoke was seen billowing into the sky from the roof of the Mandarin Oriental Hotel. Rooms at the.

VIDEO Incendiu puternic la un depozit de mobila din Aiud. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale si o ambulanta

Un incendiu puternic a izbucnit duminicp, 3 iunie, la un depozit de mobila din municipiul Aiud. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale.

Incendiu puternic in judetul Dambovita. O casa din doua anexe au fost cuprinse de flacari

Incendiu puternic in comuna Ocnita, judetul Dambovita. O casa si doua anexe au fost mistuite de foc, iar propietarii au ramas sub cerul liber. Din fericire nu au existat victime, doar pagube.

VIDEO Incendiu la Cernobil, la circa 10 kilometri distanta de reactorul care a explodat in 1986

Un important incendiu a izbucnit marti in zona de excludere din jurul centralei accidentale de la Cernobil, au anuntat autoritatile ucrainene, dand asigurari ca nu s-a detectat vreo crestere periculoasa a nivelului raditiilor, relateaza AFP.

VIDEO Incendiu la Cernobl. Kiev asigura ca nu exista nicio crestere a radioactivitatii

Un important incendiu a izbucnit marti in zona de excludere din jurul centralei accidentale de la Cernobil, au anuntat autoritatile ucrainene, dand asigurari ca nu s-a detectat vreo crestere periculoasa a nivelului radiatiilor, relateaza News. ro, citand AFP.

Incendiu la un Spital din Timisoara. Zeci de persoane, EVACUATE (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit, luni, in curtea Clinicii ORL a Spitalului Municipal din Timisoara, 80 de persoane, dintre care 50 de angajati si 30 de pacienti, fiind evacuate. La locul faptei s-au deplasat 12 pompieri.

VIDEO Incendiu la un depozit de mobila din Aiud

Paisprezece pompieri cu trei autospeciale intervin, duminica, pentru stingerea unui incendiu la un depozit de mobila din municipiul Aiud, judetul Alba, flacarile cuprinzand o suprafata de aproximativ 300 de metri patrati, transmite Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )