Libnet.ro
UNICEF

10:45

VIDEO Un incendiu puternic a izbucnit la Universitatea din Lyon. O persoana a fost ranita usor

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Un incendiu puternic a izbucnit la Universitatea din Lyon. O persoana a fost ranita usor

O serie de explozii urmate de un incendiu puternic s-au produs joi dimineata intr-o cladire din campusul Universitatii din Lyon, relateaza BFMTV, mentionand ca, din informatiile de pana acum, o persoana a fost usor ranita, iar zona a fost evacuata. continuă pe Hotnews

Explozii PUTERNICE la Universitatea din Lyon: Bilantul VICTIMELOR(VIDEO)

Mai multe explozii si un incendiu de proportii s-au produs, joi, la o cladire in care se afla biblioteca campusului Universitatii din Lyon, informeaza lyoncapitale. fr. Totul s-a intamplat joi.

VIDEO Explozie uriasa la Universitatea din Lyon

O explozie uriasa s-a produs in cladirea campusul Universitatii din orasul francez Lyon. Momentul deflagratiei a fost filmat.

Universitatea din Craiova, proiecte pentru reducerea abandonului scolar si cresterea ratei de angajare

Universitatea din Craiova are in derulare 20 de proiecte, in valoare totala de circa 13 milioane de euro, prin care vizeaza reducerea abandonului scolar, cresterea ratei absolventilor de liceu din regiunea Olteniei care promoveaza examenul de.

VIDEO Incendiu langa unitatea de pompieri, soldat cu moartea unei femei

O persoana a fost surprinsa de flacari in locuinta sa pe strada Crizantemelor, aflata la mica distanta de sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Buzau.

VIDEO Incendiu intr-o zona cocheta a Targovistei. O femeie si concubinul ei au ajuns la spital dupa ce au uitat o lumanare aprinsa

Doua persoane au ajuns la spital dupa ce si-au dat foc locuintei, din greseala. Pompierii au fost chemati de catre vecini, care au vazut flacarile. Interventia a fost una dificila pentru ca in casa erau foarte multe lucruri depozitate.

Petre Roman si Teodor Brates i nvata pe studenti Etica la Universitatea din Bucuresti

Ce tara coerenta e Romania! Prin 1988, la o chermeza a unui medic impatimit de tablouri, l-am cunoscut pe Adrian Nastase. Era un tanar de viitor, cercetator la ADIRI Asociatia de drept international si relatii internationale), un soi de filiala a DIE. Facandu-se prezentarile, din scurta discutie pe care am avut-o atunci, am inteles ca tocmai isi sustinea doctoratul cu o teza despre Drepturile omului in Romania. Subiectul mi s-a parut, in context, de o extrema originalitate. Bine, dar cum o sa faceti?, l-am intrebat. La noi, in fiecare secunda, se incalca cate un drept al omului! Dar ce, mi-a raspuns specialistul in drepturile omului, credeti ca in America e altfel? Asa incat, la nici doi ani dupa aceea, cand istoria l-a propulsat pe Nastase in functia de ministru de externe, nu m-am mirat: venisera tot ei la putere.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )