Libnet.ro
UNICEF

14:00

VIDEO INCREDIBIL: Cum arata PUSCA de cel mai mare calibru din LUME.

România Liberă România Liberă,
VIDEO INCREDIBIL: Cum arata PUSCA de cel mai mare calibru din LUME.

Un videoclip postat pe LiveLeak prezinta mitraliera cu cel mai mare calibru din lume, de . Modelul respectiv de mitraliera a fost produs de SSK Industries din Ohio in doar trei exemplare. Brian Jones, veteran al corpului de Marina, a explicat pentru Business Insider ca un glont de mitraliera de calibru . 905 este echivalentul a zece gloante de calibru . 30-06 trase in acelasi timp. Dati click pe videoclipul de mai jos pentru a vedea cum arata mitraliera cu cel mai mare calibru din . continuă pe România Liberă

VIDEO INCREDIBIL: Cum arata mitraliera cu cel mai mare calibru din lume.

Un videoclip postat pe LiveLeak prezinta mitraliera cu cel mai mare calibru din lume, de . Modelul respectiv de mitraliera a fost produs de SSK Industries din Ohio in doar trei exemplare. Brian Jones, veteran al corpului de Marina, a explicat pentru Business Insider ca un glont de mitraliera de calibru . 905 este echivalentul a zece gloante de calibru . 30-06 trase in acelasi timp. Dati click pe videoclipul de mai jos pentru a vedea cum arata mitraliera cu cel mai mare calibru din .

FOTO: Cum arata, in interior, SUBMARINUL RUSESC Typhoon, cel mai mare submarin construit ...

Submarinul rusesc Typhoon este cel mai mare submarin din lume, cu o lungime de peste 170 de metri si o latime de 23 de metri. Rechinul, cum este numit in Rusia, poate transporta 20 de rachete nucleare balistice. Pana in prezent, au fost construite doar sase astfel de submarine. Doar trei submarine au ramas intacte, insa au fost scoase din uz, datorita unui acord intre URSS si SUA, semnat de fostul presedinte sovietic Mihail Gorbaciov, conform publicatiei englihrussia. com. Submarinele .

Cine e Tottenham? Echipa care ia banii pentru cel mai mare transfer din fotbal al tuturor timpurilor

Gigi Becali s-a facut din nou de ras, miercuri, punand bete in roate la transferul lui Vlad Chiriches catre Tottenham cu o replica caracteristica: Eu sunt Becali. Cine e Tottenham?. Haideti sa vedem cine este Tottenham, clubul care in aceste zile tine alaturi de Real Madrid capul de afis al fotbalului, fiind la un pas de a face cel mai mare transfer din istorie.

Cel mai mare grup industrial din Turcia este anchetat pentru tranzactii ilegale pe piata energiei

Implicarea politica a grupului industrial Kos, cel mai mare din Turcia, a atras atentia autoritatilor de la Ankara.

Top 5: Produsele care se vand cu cel mai mare adaos comercial

Producatorii si magazinele au propria politica de adaos comerical, insa anumite produse se diferentiaza si sunt comercializate la un pret semnificativ mai mare decat cel de productie. Business Insider a realizat o lista a produselor cel mai adesea.

Exporturile de cafea din Indonezia, in cel mai mare declin din ultimii sase ani

Livrarile externe de cafea din Indonezia, al treilea mare producator de cafea Robusta, vor consemna, probabil, anul acesta, cea mai mare scadere din ultimii sase ani, din cauza vremii ploioase, care duce la putrezirea boabelor, reducand recolta.

Cel mai mare nou nascut din Germania: S-a nascut pe cale naturala si are 6,11 kilograme (FOTO)

Cel mai greu copil din Germania s-a nascut pe cale naturala si cantareste sase kilograme, relateaza The Local. Parintii i-au urat bun venit micutei Jasleen, marti, la spitalul din Leipzig. Cu o.

Cel mai mare bebelus din Germania: S-a nascut pe cale naturala si are 6,11 kilograme (FOTO)

Cel mai greu copil din Germania s-a nascut pe cale naturala si cantareste sase kilograme, relateaza The Local. Parintii i-au urat bun venit micutei Jasleen, marti, la spitalul din Leipzig. Cu o.

Studiu: Regiunile cu cel mai mare potential in constructii. Unde este cel mai bine sa-ti dezvolti un business in domeniu

Cel mai mare numar de proiecte si cele mai mari, ca valoare in euro), se regasesc la companiile care au contracte in regiunile Bucovina si Moldova aproximativ 5 milioane euro valoare totala medie a proiectelor implementate in Bucovina, si valoare.

Galaxy Tobacco - cel mai mare datornic la stat

Galaxy Tobacco este fruntas intre marii datornici la stat, cu arierate de peste 552 de milioane de lei, potrivit listei publicate de ANAF la sase luni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )