Libnet.ro
UNICEF

15:45

VIDEO India: Peste 1.600 de morti, in urma celui mai puternic muson din ultimii 25 de ani

Hotnews Hotnews,
 VIDEO India: Peste 1.600 de morti, in urma celui mai puternic muson din ultimii 25 de ani

Cel mai puternic muson cu care s-a confruntat India in ultimii 25 de ani a ucis peste 1. 600 de persoane din luna iunie, potrivit datelor guvernamentale publicate marti, in timp ce autoritatile se lupta in continuare cu inundatiile in doua state nordice si apele au invadat un oras important, scrie Aljazeera. continuă pe Hotnews

iNMORMANTAREA celui mai IUBIT ARTIST din ROMANIA! Azi trebuia sa-si sarbatoreasca ZIUA de nastere. Milioane de ROMANI, in lacrimi (IMAGINILE DURERII)

Regretatul interpret de muzica usoara, Dan Spataru, ar fi implinit astazi, pe 2 octombrie, varsta de 80 de ani! Din pacate, regretatul artist s-a stins din viata, in urma cu 15 ani, pe 8 septembrie.

Tata si fiu, in finala celui mai tare concurs de arte martiale din Romania. Cine a invins in confruntarea generatiilor

Povestea familiei Marin este demna de urmat de iubitorii sportului. Parintele, sportiv de performanta si antrenor, si-a crescut cei trei fii in spiritul artelor martaiel de mici. Cu totii muncesc din greu la sala si au reusit sa ajunga pe cele mai inalte culmi, fiind campioni mondiali.

Beneficiile Vitaminei D. Parerea specialistilor, potrivit celui mai recent studiu referitor la consumul de Omega 3

Cel mai recent studiu legat de Vitamina D arata ca substanta poate preveni cancerul sau bolile cardiovasculare, precum infarctul. De asemenea, acelasi studiu releva faptul ca si Omega 3 are aceeasi functie, scazand numarul cazurilor de infarct.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )