Libnet.ro
UNICEF

20:00

VIDEO Indian Wells: Simona Halep, in turul trei al intrecerii (6-4, 6-4 impotriva Kristynei Pliskova)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Indian Wells: Simona Halep, in turul trei al intrecerii (6-4, 6-4 impotriva Kristynei Pliskova)

Simona Halep si-a respectat statutul de mare favorita si a castigat in doua seturi, scor 6-4, 6-4, partida de debut de la Indian Wells n. r din turul al doilea). Kristyna Pliskova 77 WTA - sora Karolinei) a incercat sa-si impuna stilul de joc bazat pe forta, insa Simona a gasit din mers raspunsul pentru a o anihila pe adversara. Partida de pe arena centrala s-a intins pe durata a 76 de minute. continuă pe Hotnews

VIDEO Indian Wells: Simona Halep, in turul trei al competitiei (6-4, 6-4 impotriva Kristynei Pliskova)

Simona Halep si-a respectat statutul de mare favorita si a castigat in doua seturi, scor 6-4, 6-4, partida de debut de la Indian Wells n. r din turul al doilea). Kristyna Pliskova sora Karolinei) a incercat sa-si impuna stilul de joc bazat pe forta, insa Simona a gasit din mers raspunsul pentru a o anihila pe adversara. Se actualizeaza.

Indian Wells: Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu si Raluca Olaru vor juca si in proba de dublu a competitiei Premier Mandatory

Simona Halep, Irina Camelia Begu, Monica Niculescu, Raluca Olaru si Mihaela Buzarnescu vor evolua in proba de dublu la Indian Wells, primul de categorie Premier Mandatory al anului.

Indian Wells: Simona Halep va juca in noaptea de vineri spre sambata (in jurul orei 01:00)

Debutul Simonei Halep la Indian Wells se va produce in noaptea de vineri spre sambata, liderul mondial urmand sa o intalneasca pe Kristyna Pliskova Cehia, 77 WTA). Partida va fi a treia de pe arena centrala dupa doua intalniri de pe tabloul de simplu masculin).

SIMONA HALEP - KRISTYNA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE DIGISPORT VIDEO INDIAN WELLS

SIMONA HALEP - KRISTYNA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE DIGISPORT VIDEO INDIAN WELLS Simona si-a aflat adversara din turul al doilea al turneului WTA de la Indian Wells. Este vorba de Kristyna Pliskova Cehia, 25 de ani,.

IRINA BEGU - KAROLINA PLISKOVA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS

IRINA BEGU - KAROLINA PLISKOVA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS Irina Begu e in turul al doilea la Indian Wells si va juca impotriva unei mari jucatoare: Karolina Pliskova.

SIMONA HALEP - KRISTYNA PLISKOVA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS

SIMONA HALEP - KRISTYNA PLISKOVA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS Campiona in California in 2015, Simona Halep va debuta in vineri noapte, de la ora 01:00, la editia din acest an a turneului de la Indian.

VIDEO Indian Wells: Irina Begu, in turul doi - A revenit dupa ce a pierdut primul set

Irina-Camelia Begu 36 WTA) a pierdut primul set al disputei cu Aleksandra Krunic 47 WTA, din Serbia), insa a avut puterea sa faca ajustarile necesare in jocul sau si sa se impuna in urmatoarele doua 6-4, 6-1), reusind astfel sa se califice in turul doi al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells.

Simona Halep a aflat cand debuteaza la Indian Wells. Ora accesibila pentru Romania!

Simona Halep a aflat joi seara cand va debuta in turul 2 al turneului de tenis de la Indian Well. s .

Simona Halep a aflat cand debuteaza la Indian Wells. Ora destul de accesibila pentru Romania

Simona Halep a aflat joi seara cand va debuta in turul 2 al turneului de tenis de la Indian Well. s .

Halep, start la Indian Wells: Simona a aflat cu cine va juca in primul meci. A spulberat-o in 2017, la Madrid

Simona Halep 1 WTA) va avea un debut lejer in turneul Californian, asa cum era preconizat inca de la tragerea la sorti. Apoi insa, traseul romancei va deveni tot mai dificil.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )