Libnet.ro
UNICEF

05:00

VIDEO INTERVIU: Martin Horyna, selectioner si critic de film: Producatorii de filme documentare reactioneaza mai repede si vad mai multe detalii decat oamenii obisnuiti.

Hotnews Hotnews,
 VIDEO INTERVIU: Martin Horyna, selectioner si critic de film: Producatorii de filme documentare reactioneaza mai repede si vad mai multe detalii decat oamenii obisnuiti.

Martin Horyna este un selectioner si critic de film care a trecut de la studii in domeniul fizicii teoretice la o cariera strans legata de cinema. Din 2011 colaboreaza cu unul dintre cele mai longevive festivaluri de film din lume, cel de la Karlovy Vary, Cehia. intr-un interviu acordat HotNews. ro, Martin vorbeste despre eforturile pe care le depun producatorii de film sau despre cum unghiul potrivit poate face o scena memorabila. De asemenea, el povesteste despre cum filmele erau la inceput o tehnologie si nu o arta, ca in prezent. continuă pe Hotnews

VIDEO INTERVIU: Andrei Ujica, regizor: Cand am intrat in Romania dupa 10 ani, socul a fost destul de mare. Tara arata intr-adevar sinistru.

Andrei Ujica, regizor cunoscut pentru trilogia dedicata perioadei post-comuniste, incheiata cu documentarul Autobiografia lui Nicolae Ceausescu, povesteste intr-un interviu acordat HotNews. ro despre plecarea sa in Germania in 1981 si despre cum arata Romania prin ochii lui la 10 ani dupa, cand s-a reintos acasa. Ujica a vorbit si despre importanta imaginilor de arhiva in realizarea portretelor unor personaje istorice in filmele documentare.

VIDEO INTERVIU Experienta unui campion roman in Statele Unite: Visul american e doar o strategie de marketing, in realitate este o societate rigida Noua, romanilor, ni se pune inca eticheta de emigrant

Visul american este perceput la fel, indiferent in ce zona a lumii te afli, insa totul este o strategie de marketing. in Statele Unite se vinde absolut orice, de la destinatii turistice pana la modul de viata, dar situatia este alta in realitate sustine fostul tenismen Marius Cirstea. Ajuns in America la studii, cu o bursa de 50. 000 de dolari pe an, fostul campion al Romaniei a povestit experientele pe care le-a trait in Statele Unite. Au multe lucruri bune, dar este o societate foarte rigida. M-am reintos acasa fara niciun regret, dar sunt un alt om. Romanilor li se pune eticheta de emigrant si apoi, se inchide totul, a explicat fostul sportiv, intr-un interviu pentru HotNews.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )