Libnet.ro
UNICEF

09:30

VIDEO Iohannis, despre dublarea alocatiilor pentru copii: La acest moment nu am de gand sa refuz promulgarea acestei legi, dar ea se afla inca in analiza

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Iohannis, despre dublarea alocatiilor pentru copii: La acest moment nu am de gand sa refuz promulgarea acestei legi, dar ea se afla inca in analiza

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca in acest moment nu are de gand sa refuze promulgarea legii privind dublarea alocatiei pentru copii, insa aceasta se afla inca in analiza. continuă pe Hotnews

Parintii cer Guvernului Orban sa nu blocheze dublarea alocatiilor pentru copii: Este inacceptabil ca statul sa gaseasca bani pentru pensiile speciale, numai pentru copiii nostri nu

Federatia Nationala a Asociatiilor de Parinti invatamant Preuniversitar cere Guvernului Orban sa nu blocheze dublarea alocatiilor pentru copii. Suntem constienti ca bugetul nu reprezinta un sac fara fund, numai ca, in ultimii 30 de ani, de cate ori este vorba de bugetul Ministerului Educatiei, de investitii bugetare reale in educatie sau de alocatiile copiilor, nu se gasesc resurse financiare, spun parintii intr-un comunicat de presa. Orban, despre legea PSD privind dublarea alocatiilor copiilor: Avem patru variante, printre care atacarea la Curtea Constitutionala.

Iohannis, despre dublarea alocatiilor: Acum nu am de gand sa refuz promulgarea acestei legi, dar ea se afla in analiza si pentru lamuriri de la Guvern (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca proiectul de lege care prevede dublarea alocatiilor pentru copii inca se mai afla in analiza. Proiectul de lege a ajuns la mine si are termen la 18 ianuarie.

Guvernul ar putea amana dublarea alocatiilor pentru copii. Cum poate fi blocat proiectul

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul si PNL au in acest moment patru metode prin care vor incerca blocarea dublarii alocatiilor de stat pentru copii, scrie edupedu. ro.

Lider PSD, mesaj pentru liberali: Mai taiati de la sponsorii PNL si duceti banii la dublarea alocatiilor copiilor

Scandalul legat de banii destinati platii majorarii alocatiilor pentru copii continua, liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, acuzandu-i pe liberali ca sunt mincinosi cand spun ca vor sa taie pensiile speciale pentru a avea bani la buget, social-democratul sugerandu-le sa mai taie de la sponsorii PNL.

Iohannis: Nu voi refuza dublarea alocatiilor. Astept insa lamuriri de la Guvern

Klaus Iohannis a declarat, joi, ca in acest moment nu se gandeste sa refuze dublarea alocatiilor, doar ca asteapta lamuriri de la Guvern.

Mihai Fifor, despre legea PSD privind dublarea alocatiilor: PNL ii scuteste de taxe pe cei cu venituri mari, dar nu vrea sa dea pentru copiii din Romania

Senatorul Mihai Fifor, fost secretar general al PSD, critica Executivul Orban, subliind ca acesta acorda facilitati fiscale bancilor si corporatiilor si ii scuteste de taxe, dar refuza sa permita intrarea in vigoare a legii care prevede dublarea alocatiilor.

Orban, despre legea PSD privind dublarea alocatiilor copiilor: Avem patru variante, printre care atacarea la Curtea Constitutionala

Ludovic Orban a anuntat, luni, ca PNL ia in calcul patru variante legate de proiectul de lege al PSD votat in Parlament privind dublarea alocatiilor copiilor. Printre variante se numara atacarea la Curtea Constitutionala si prorogarea termenului de intrare in vigoare. PNL isi doreste cresterea, dar o crestere rationala, care sa fie sustenabila, pentru care sa existe banii necesari si sa nu fie o crestere care sa creeze grave dezechilibre, a adaugat premierul. Reactia liderului PSD: De ce nu a atacat la CCR si demersul PNL de dublare a alocatiei?.

Federatia Parintilor cere guvernului Orban sa nu blocheze dublarea alocatiilor

Posibilitatea ca dublarea alocatiilor sa fie blocata de catre guvernul Orban a creat o reactie a parintilor care au cerut ca maririle sa ramina valabile.

Se maresc sau nu alocatiile pentru copii? Premierul Ludovic Orban vine cu primele scuze

Urmeaza sau nu sa fie marite alocatiile pentru copii? Premierul a facut mai multe precizari pe acest subiect, de un real interes pentru parintii romani. in acest mod, au fost prezentate si primele scuze, nu numai in legatura cu subventiile pentru cei mici, ci si legate de pensii. Se maresc sau nu alocatiile pentru copii? .

Ce spune Klaus Iohannis despre conflictul SUA-Iran. Cat de afectati sunt romanii care traiesc in Orientul Mijlociu

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca e in contact permanent cu ministrul Apararii si cu ministrul de Externe in contextul conflictului dintre SUA si Iran. Noi avem foarte multi cetateni romani care traiesc si muncesc in zona Orientului Mijlociu. Avem reprezentante, sunt o serie de cetateni romani expusi in zona. Ne preocupa si vom lua toate masurile pentru a fi un sprijin real daca este nevoi, a spus Iohannis, aflat in Germania.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2933 seconds )